De Bur: "U fudbalu nikad nema vremena"

Autor: Beta Beta
sreda 19.10.2016.
21:27
Izvor: Beta

Trener Intera Frank de Bur rekao je da "u fudbalu nikad nema vremena", ali je istakao da ima puno poverenje u svoje igrače, kao i da će dobri rezultati konačno doći.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Holandski trener zamenio je letos Roberta Mančinija na klupi, ali je izgubio pet od prvih 10 takmičarskih utakmica, zbog čega su mediji počeli da nagađaju da je pod pritiskom.

"Uvek je teško kada se ne pobeđuje, jer ceo tim želi da pobedjuje. Rezultati protiv Kaljarija i Rome bili su negativni, i to moramo da popravimo, jer poslednji poraz nije trebalo da se desi. Pokzali smo da smo dobar tim, ali moramo da se popravimo. Znamo šta treba da promenimo. U fudbalu nikada nema vremena, a mi moramo da se popravljamo", rekao je De Bur novinarima u Milanu, a preneli su italijanski mediji.

Holandski stručnjak kazao je da svi znaju da moraju da se poprave.

"Znamo da treba da se unapredimo, a to znaju i igrači. Moramo da učimo iz svojih grešaka. Znamo da rezultati nisu dobri, ali smo na početku projekta. Osećam se kao da sam u Formuli 1 zbog sve ove brzine. Igrali smo vrlo dobre mečeve koje smo gubili, ali imam puno poverenje u tim i vidim da raste. Samo je pitanje vremena kada će rezultati doći. Klub je svestan da nam treba vremena i zna da je ovo normalno na početku projekta", rekao je De Bur.

On nije mogao da kaže kada će se popraviti rezultati kluba.

"Teško je reći. Dve nedelje, četiri nedelje...sve zavisi od toga koliko vremena treba timu da nauči. Ponavljam, u Formuli 1 možete da se trkate kad je auto spreman, to je normalno. Stručni štab mora da poznaje tim i tim mora da poznaje stručni štab", rekao je De Bur.

Inter u četvrtak dočekuje Sautempton u trećem kolu Lige Evropa, pošto je u prva dva pretrpeo poraze od Hapoela Biršebe i Sparte Prag. "Nerazuri" su u Seriji A bez pobede već tri utakmice, odnosno vezali su dva poraza. Poslednju utakmicu izgubili su od Kaljarija 1:2 kod kuće, a u njoj su promašili penal i postigli autogol.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
izNOgud
Thursday, 20.10.2016
08:32

Rezultati su losi, ali to ne mijenja cinjenicu da je Inter ove sezone pokazao vise nego u svih pet prethodnih. Na primjer, prosle sezone pod Mancinijem smo dugo bili u vrhu ali je igra bila ocajna I pratila nas je cesto sreca, pa je bilo ocigledno da ce Inter biti sveden na mjeru koja mu sa takim pristupom pristaje. Ove sezone je igra cesto dobra, rezultati su losi ali mislim da se to na kraju sezone dobra igra ne moze sakriti. Previse smo trenera promijenili...nije FDB nevin... grijesi...posebno u odnosu na odbranu I situaciju sa Kondogbijom, Brozom I Joveticem jer to su igraci koji vrijede zajedno blizu 80 miliona pa se ta situacija mora rjesavati...ili da idu I da se nadju zamjene ili da im se nadje neka svrha u timu. Ali bih gurao sa De Burom dalje

avatar
masimomorati
Thursday, 20.10.2016
15:27

Slazem se potpuno. Inter je napravi iskorak u igri u odnosu na posljednje 4 godine. Ali treba imati u vidu da su dosli Kandreva, Banega i Mario koje Mancini nije imao. Ali ipak, prije da bi njih Mancio iskvario nego sto bi nesto napravio.

avatar
izNOgud
Thursday, 20.10.2016
21:02

A djee? :-) Mancia ne mogu da zamislim bez minimum dva zadnja vezna, dok De Bur igra sa pet kreativnih igraca... U kvalitet njegov bih dodao I to da vise povjerenja ima u mlade igrace, Joao Mario je odmah dobio ozbiljnu ulogu, Gnukari I Menaj su znak I da Interova skola dobija smisao.

avatar
amigo999
Thursday, 20.10.2016
06:59

Prerano ga je oisudjivati

avatar
Scholes
Thursday, 20.10.2016
01:00

Bio prosek fudbaler, a ispod proseka trener.

avatar
Realan tip
Wednesday, 19.10.2016
23:24

Kada ste pokazali da ste dobar tim De Bure Franče???

avatar
JUVENTIN
Thursday, 20.10.2016
00:55

Na moju zalost protiv juventusa,ali im je kapiten i ljiga od coveka sve upropastila

avatar
Realan tip
Friday, 21.10.2016
22:19

Ma kakav crni Inter, odron ekipa.

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 19.10.2016
23:05

Kad bilo koji trener svijeta, terorise fudbalsku zvijezdu, dzelat mu je pred vratima. Jovetic ne igra, brzo ce Inter da ostane bez trenera.

avatar
Alister Krouli
Wednesday, 19.10.2016
22:33

Ovaj i Barsu da vodi usadio bi im gubitnicki mentalitet. Za tebe je Holandska ili Belgijska liga.