Davide, ostani!

Autor: Boban Filipović
subota 02.05.2015.
19:32
Izvor: Sportske.net

Poruka sa tirbina 'Old Traforda' za čuvara mreže Mančester Junajteda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Zbog sve češćih priča da bi David De Hea mogao ovog leta da napusti Mančester Junajted i ode u Real Madrid reagovali su fanovi najtrofejsnijeg kluba Premijer lige, koi su mu pesmom poručili kako žele da potpiše novi ugovor i ostane.

"David de Gea, we want you to sign!"
orilo se na 'Teatru snova' uoči utakmice protvi Vest Broma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzedaj vitez
Sunday, 03.05.2015
12:40

Sad ga svi pljuju posle par loših utakmica. A kad je na početku sezone sam vukao Junajted kovali ga u nebesa. Mnogo je on kvalitetan golman za junajted

avatar
Tihi#10
Sunday, 03.05.2015
08:54

Ja da sam menager reala ja bih na gol doveo Oblaka.

avatar
Lord Bobinho1
Sunday, 03.05.2015
01:21

Siguran Kasiljasov naslednik u Realu za kou godinu.

avatar
AxweII
Saturday, 02.05.2015
20:35

Moraju mu ubaciti u ugovor dozivotnu zalihu vrecica karamela...To ce ga natjerati da ostane..xD

avatar
skols18
Saturday, 02.05.2015
20:26

Neka ide treba da ga bude sramota nista nemoze da odbrani

avatar
Saturday, 02.05.2015
20:26

Ne zelim da ga klub moli da ostane, da pada na kolena. Ako hoce da ostane, niko mu ne brani, ako nece, vrata su mu otvorena.

avatar
Стефан Б.
Saturday, 02.05.2015
20:26
avatar
NIKE
Saturday, 02.05.2015
20:06

Bolje mu je da ide u Real i bori se za trofeje, jer sa ovim Unitedom mu ne gine bar još 2-3god bez trofeja, još sad kad se Chelsea i City dodatno pojačaju na ljeto i Arsenal je trenutno klasu iznad Uniteda, to se vidjelo neki dan kad ih je dobio na Old Trafordu u FA kupu. Madrid je mnogo ljepši grad od Mančestera, djevojka mu radi u Madridu, ljpše vrijeme, jači tim, - s obzirom da je Španac čast bi mu bilo nositi dres Reala, a i Real je ipak 3 puta trofejniji i veći klub od Uniteda, jedino Premiership je zanimljiviji od Primere. Zapravo kad je Real harao Evropom, United je bio mali klub sa sjevera, i realno bez Fergusona bi i dalje ostali takav, ali eto uz njegov pritisak na sudije su uspjeli ostvariti neku dominaciju, međutim, kad je Fergi vidio da Webb, Rajli odlaze, a dolazi Mourinho u ligu (tip koji ima mnogo bolji međusobni skor sa Fergijem) shvatio je da je vrijeme za penziju. Zapravo kad znamo da je najbolji igrač Uniteda u sezoni bio golman - onda je sve jasno, kakav je to trenutno tim. Oni misle ako su potrošili 150m i na ljeto će još toliko da je to garant za trofeje, a neznaju da novcem samo možeš kupiti igrače, a ne tim, jednom Abramoviću je trebalo nekih 7-8 godina da mu tim uzme LŠ, City i PSG iako ulažu milijarde nikako da stignu ni do 1/2 finala, a Real je u zadnjoj deceniji potrošio i preko milijardu pa eto jedva prošle sezone, uz sreću u finalu uzeo trofej - novcem se kupuju igrači, ne tim. Depay izgleda stvarno odlazi u Liverpul, Pogba u PSG, Danilo u Real, znači počinje polako ljeto.

avatar
MANUTD
Sunday, 03.05.2015
11:11

Dakle, ako je Real Madrid 3 x veci od Junajteda, to bi znacilo da je od celsija veci bar jedno 70000 x zar ne? Znaci da ce vam oteti Azara lako? Potrosili smo 150 miliona da, ali posteno zaradjenih na fudbalskom terenu i marketing polju. Ne na naftnoj platformi i kriminalnim radnjama naseg gazde. Ove godince cemo potrositi jos vise jer zaradjujemo mnogo vise. Najvoljeniji klub na svetu, preko 600 miliona fanova sirom sveta. Pojam za celsi. celsi bez novca bi kuburio na nekoj 12oj poziciji, a ti bi sada navijao za Siti ili Pariz, jer to volis.

avatar
MANUTD
Sunday, 03.05.2015
15:13

celsi bez novca ne bi video LS. Junajted je bez novca osvojio mnogo vise titula nego sto tvoj klub ima. Junajtedovih fanova je svakim danom sve vise. Zbog Drogbe 2005 si zavoleo celsi? hahahahahah, pa Drogba je te godine dao celih 10 golova u celsiju :D Eto, sam si potvrdio da navijas za celsi od dolaska Romana. Ja navijam za Junajted od 2000. godine, a tebi savetujem da ne iznosis lazi ako vec nemas sta da kazes :D Mi smo i pre Glejzera bili ogroman klub koji nije svoju slavu i trofeje kupovao parama zaradjenim na naftnim poljima i kriminalnim radnjama. A ko je finansijski mocan vidi se tek sada kada je FFP dosao na delo. Vi kada budete radili rekonstrukciju tima necete znati gde cete, jer nece Roman moci spaliti opet milijardu da napravi sampionski tim jednom u 5 godina :D Porediti taj mali londonski klub koji je nastao pre 10 godina sa jednim od 3 najveca kluba na svetu je besmisleno.

avatar
NIKE
Sunday, 03.05.2015
13:41

Chelsea bez novca bi kuburio na 4-5 poziciji gdje je bio prije Romana, dok United i sa novcem ne može bolje od toga - al ste evo ušli u formu, 3 poraza bez datog gola, samo nastavite tako i imat ćete sve manje fanova. Ja sam postao navijač Chelsea od 2005g radi Kinga Drogbe, dok ti navijaš za United od prije 2-3god, toliko o vjernosti navijača, a Chelsea je 4 po broju navijača u svijetu - imaš podatak i sam provjeri, vi ste takođe privatni klub, samo što vaš vlasnik više odmaže klubu, za razliku od Romana. Sa dolaskom Yokohame na dres od ljeta Chelsea će imati drugog najjačeg sponzora - tako da ni nama ne treba više pomoć vlasnika uz Adidas i Yokohamu, možemo dovesti bilo koga kao i United - tako da ni na finansijskom polju više niste u prednosti, s tim što će svi radije preći u London i boriti se za trofeje, nego ići u 4 puta manji grad mančester i boriti se za 4 mjesto.

avatar
zholinho
Saturday, 02.05.2015
19:59

Kad se setim kad je doveden u Junajted, za nekih 20ak miliona eura, svi su pričali kako je to loš potez, dati tolike pare za mladog golmana. A onda i njegova prva sezona ne baš najbolja, priče su jos više počele da se šire kako je on promašaj. A danas je jedan od najboljih igrača Junajteda, čak možda i najbolji, samo ove sezone je direktno uticao na rezultat, na bar 12-13 utakmica. Obzirom da mu je tek 25, nadam se da će ostati u Junajtedu još 10-12 godina :)

avatar
Madridista
Saturday, 02.05.2015
19:44

Dodji De Ha cekamo te rasirenih ruku!