Dauning: "Pobegao sam zbog Bilića"

Autor: Beta Beta
petak 24.07.2015.
11:54
Izvor: Beta

Novi fudbaler Midlsbroa Stjuart Dauning rekao je danas da je otišao iz Vest Hema pošto je stekao utisak da ga trener Slaven Bilić ne želi u klubu.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Dauning je poslednje dve sezone nastupao za Vest Hem i za to vreme odigrao je 69 prvenstvenih utakmica i postigao sedam golova. Vest Hem je u maju otpustio trenera Sema Alardajsa i na njegovo mesto doveo bivšeg selektora Hrvatske Slavena Bilića.

"Promena trenera bila je veliki faktor. Da je Sem ostao, siguran sam da bismo razgovarali i da bi me ubedio da ostanem. Posle razgovora sa Slavenom nisam stekao utisak da on zaista želi da ostanem u Vest Hemu", rekao je Dauning, preneli su britanski mediji.

"On mi je rekao da želi da ostanem, ali nisam imao osećaj kakav sam imao kada me je Alardajs dovodio u klub. Do kraja ugovora sa Vest Hemom ostale su mi dve godine, klub mi nije ponudio novi i bilo je vreme da odem", dodao je 31-godišnji fudbaler.

Dauning će ove sezone za Midlsbro igrati u Čempionšipu i tako će prvi put u karijeri igrati u drugoj ligi. On je za taj klub igrao od 2001. do 2009. godine, kada je bio premijerligaš.

"Važna stvar je što sam iz Midlsbroa. Ne bih igrao ni za jedan drugi klub u Čempionšipu. Kada mi je predsednik kluba objasnio planove, koje igrače želi da dovede, ubedio me je da se vratim u klub", rekao je Dauning.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RF11
Friday, 24.07.2015
15:38

Šteta što se nisi snašao u Liverpoolu, a imao si sve predispozicije da budeš jedan od najboljih krilnih nogometaša u Evropi. Kad se sjetim pod vodstvom Dalglisha silnih pogođenih prečki i stativa... #YNWA

avatar
lamps8
Friday, 24.07.2015
15:22

boro do premijer lige prosle sezone im je izmakla a igrali su najlepsi fudbal u cempionsipu

avatar
AxweII
Friday, 24.07.2015
13:11

Mozda se Slaven nije dobro izrazio pa je ovaj stekao pogresan utisak..

avatar
Friday, 24.07.2015
12:32

West Hem sad igra gore od Čukaričkog