Dauda het-trikom "reanimirao" Vitese!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.09.2014.
17:18
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Crvene zvezde Abiola Dauda u nedelju je postigao prvenac u dresu svog novog kluba ali se nije zadržao na jednom golu već je het-trikom doneo pobedu Viteseu u duelu sa Ekscelziorom.

vitesse.nl
vitesse.nl

Povezane vesti

Dobro su u Crvenoj zvezdi znali bez kakvog napadača ostaju kada je doneta odluka da Abiola Dauda bude prodat holandskom Viteseu a nakon današnje "eksplozije" Nigerijca sa švedskim pasošem čini se da će u Ljutice Bogdana još više žaliti za njim.

Fudbaleri Vitesea upisali su u nedelju prvu prvenstvenu pobedu u novoj sezoni a trijumf nad Ekscelziorom režirao je Abiola Dauda svojim het-trikom.

Klub za koji nastupa i naš Uroš Đurđević slavio je rezultatom 3:1 (1:0) a Abioli Daudi bilo je potrebno svega 25 minuta da postigne tri gola i tako "reanimira" Vitese koji je posle četiri odigrana kola imao samo jedan osvojen bod.

Posebno je važno istaći da Dauda do sada nije pogađao za Vitese u takmičarskom meču što znači da je uz prvenac na istom meču dodao još dva "komada" i kompletirao het-trik.

Priliku da dodatno poboljša svoj bodovni saldo Dauda će imati narednog vikenda kada Vitese dočekuje Herenven u okviru 6. kola Eredivizije.

Dodajmo i to da Uroš Đurđević nije bio u protokolu za današnji meč zbog toga što je u prvenstvenoj pauzi istrošio dosta energije u duelima mlade fudbalske reprezentacije Srbije.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke