Dani Velbek – Ostvario se još jedan fudbalski san...

Autor: Miloš Marković
sreda 03.09.2014.
13:08
Izvor: Sportske.net

U svom prvom intervjuu kao igrač Arsenala, Dani Velbek je pribegao oprobanoj floskuli.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Ne ljutite se navijači Arsenala, ali Velbekove reči nakon Falkaa, Ćićarita i gotovo svih fudbalera koji su učestvovali u letnjim transferima, a i ranije, dolaze po šablonu.

Nije krio oduševljenje zbog dolaska u Arsenal engleski fudbaler. Arsenal svakako nije korak nazad u njegovoj karijeri, on kaže da je oduvek sanjao i zamišljao kako bi bilo da igra za Tobdžije.

„Sjajno je biti deo ovog kluba, ekipe koju sam redovno pratio u Premijer Ligi. Zamišljao sam sebe kao igrača Arsenala, sjajno je to što mi se konačno ostvario san.“, rekao je Velbek.

Englez smatra da mu stil igre londonskog tima savršeno odgovara, te da će u dresu Arsenala iskazati svoj puni potencijal.

„Stvari se u životu menjaju i smatram da čovek u svakom trenutku mora da donosi prave odluke za sebe. Zaista verujem da je moja odluka da dođem u Arsenal bila prava. U Junajtedu sam bio od detinjstva, ali mislim da ću u Arsenalu napraviti korak dalje u smislu napretka i razvoja. Mislim da ću svima pokazati da mogu biti fudbaler kakav želim da budem.“, rekao je Velbek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke