Dan prelepih golova na Mundijalitu - Kako je Gutijerez šokirao Urugvajce?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.06.2015.
10:33
Izvor: Sportske.net

Osim našeg Sergeja Milinković-Savića, koji je iz ''slobodnjaka'' doveo Srbiju u vođstvo protiv Malija, danas je viđen još jedan evrogol, i to u poslednjim trenucima susreta, evrogol za pobedu.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Ako ste propustili, Milinkovićev gol pogledajte OVDE, a u prilogu možete da pogledate gol odluke iz duela Meksika i Urugvaja (2-1).

Ta utakmica se igrala u našoj grupi, a strelac gola odluke bio je Gutijerez iz slobodnog udarca u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Prethodno, Meksikanci su poveli golom Lozana u 71. minutu, a izjednačenje Urugvajcima doneo je Suarez, dvanaest minuta kasnije.

Podsetimo, reprezentacija Srbije će se u trećem kolu sastati baš sa Meksikancima i taj meč će biti odlučujući po pitanju plasmana u narednu rundu takmičenja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 03.06.2015
11:45

Ako budemo prvi, idemo na treceg iz grupe/grupa B, E ili F, a to su trenutno Argentina, Nigerija i Uzbekistan- Nigerija i Uzbekistan su trenutno peti i sesti na mini-tabeli s tim sto imaju utakmicu manje. Nismo valjda toliki maleri da odemo na Argentinu u osmini finala:-)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 03.06.2015
11:27

Dopuna: posle broja osvojenih bodova gleda se prvo gol-razlika u svim mecevima pa postignuti golovi u sva tri meca pa tek onda medjusobni skor ekipa koje imaju isti broj bodova, steta sto im nismo dali jos jedan danas, bili su zreli za to...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 03.06.2015
11:20

Mozda je i bolje sto su pobedili jer bismo u suprotnom mozda isli na remi protiv njih u poslednjem kolu- ko ide na remi, vrlo cesto i izgubi, da ne spominjem da sigurno da je ovo dobro i zbog toga sto mozemo da budemo i prvi ako pobedimo Meksiko, a Urugvaj ne pobedi Mali, a ne znam da li se na kraju gleda gol-razlika ili medjusobni skor. Mozda ce nam biti vazno da pobedimo Meksiko barem isto ili vise nego sto bi Urugvaj pobedio Mali...