Da li znate ko će sada igrati napadača u Sitiju?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 15.12.2014.
12:30
Izvor: Sportske.net

Manuel Pelegrini je govorio o tome ko će uskočiti na mesto napadača sada kada su svi povređeni i mnogi će biti iznenađeni njegovim izborom.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Novinare je zanimalo ko će igrati napadača u Sitiju, pošto su Aguero, Jovetić i Džeko povređeni.

Mnogi su mislili da će mladi Poco biti gurnut u vatru, neki drugi su smatrali da će Silva biti još ofanzivniji, pošto ima iskustva igranja lažne devetke u reprezentaciji Španije, ali su ostali iznenađeni kada je Pelegrini saopštio da će u toj ulozi najverovatnije biti - Džejms Milner!

Milner je jedan od najvećih univerzalaca u ligi. U preskupom timu Sitija je bio otpisivan nebrojeno puta, ali je uvek napornim radom i strpljenjem čekao svoju šansu i uspevao da se izbori za minutažu.

Igrao je zadnjeg veznog, levog beka, centralnog veznog, levo krilo, nijedna uloga i zadatak na terenu mu nije stran, i zbog toga će najverovatnije Pelegrini pokušati sa njim u ulozi klasičnog napadača.

Pelegrini verovatno sada žali što se tako lako odrekao Alvara Negreda, koji bi sada bio od velike koristi, a imaju još jednog napadača na pozajmici, kojeg ne mogu opozvati - Šveđanina Džona Gvidetija, koji je postigao 11 golova za Seltik ove sezone.

Ono što je sigurno je da predstoje teški dani za Siti, ali ako neko može da ih ponovo izvuče, to je Džejms Milner!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ashburton Grove
Monday, 15.12.2014
13:35

Milner je zver od igraca, gotivio sam ga oduvek, covek je pravi borac...

avatar
Monday, 15.12.2014
14:01

secam se kada je Milner igrao za Lids pre 12 godina,kada je bio klinac i tinejdzer,pravi borac mada se mozda malo vise od njega ocekivalo ;D