Da li su ovi igrači budućnost Arsenala?

Autor: Aleksandar Vučković
sreda 06.04.2016.
10:57
Izvor: Sportske.net

Arsenal je sve bliži potpisivanju ugovora sa tinejdžerom iz AZ Alkmara, Majronom Boaduom, kao i sa još nekolicinom mladih igrača.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kako navodi "Daily Mail", londonski klub već dve godine pomno prati Boadua i vrlo je blizu potpisivanja ugovora sa njim.

U trci za njegov potpis nalazi se i Ajaks, klub koji je poznat po svojoj akademiji i davanju šanse mladim igračima u prvom timu, ali čini se da je Arsenal bliži ovom transferu.

"Tobdžije" su spremne da odreše kesu ovog leta, navodi "Daily Mail", ali će, kao i uvek, dovesti i neke talentovane mlade igrače.

Osim Holanđanina, Arsen Venger je blizu dovođenja još par mladih igrača u Arsenalovu omladinsku školu.

Najbliži dolasku je igrač gradskog rivala Čelsija, Domingos Kina, koji je spreman da se preseli na drugi kraj Londona. On je nastupao za U17 selekciju Portugala i predviđa mu se svetla budućnost u kojoj on sebe vidi kao igrač Arsenala.

Pored njih dvojice, Vengerov klub je blizu potpisivanja ugovora i sa igračem Fulama Rajanom Sesenjonom, a Francuz je bacio oko i na beka Lestera, Bena Čilvela, za koga je nedavno interesovanje pokazao i Liverpul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 06.04.2016
18:43

Treba dovoditi klince ali treba nam i afirmisani igraci,klase...

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
13:21

4. mesto je osigurano i u buducnosti svaka cast Venger.