Da li su dečiji osmesi uticali na Suareza?

Autor: Boban Filipović
nedelja 01.03.2015.
20:01
Izvor: Sportske.net

'El Pistolero' je juče bio najbolji igrač na terenu u pobedi Barse u Granadi, izgleda da ulazi u ritam koji se od igrača njegovog kalibra očekuje. Možda su razlog pozitivne vibracije kojima je bio 'ozračen'.

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Luis Suarez je bio centralna figura utakmice u kojoj je Barselona savladala Granadu, postigao je gol, upisao asistenciju za Mesija, bio je u glavnoj ulozi i u akciji kod prvog gola koji je postigao Rakitić.

Urugvajca je preporodio boravak na ostrvu gde je u dresu Liverpula nemilosrdno rešetao mreže, podsetimo da je dao dva gola Mančester sitiju na 'Etihadu' u prvom meču 1/8 finala Lige šampiona čime su Kataloncima odškrinuta vrata naredne runde.

Između utakmica između Mančester Sitija i Granade, Luis je učestvovao u Adidasovoj kamapnji pod imenom #ThereWillBeHaters, i proveo vreme sa mladima u veseloj i opuštenoj atmosferi.

Bio je oduševljen pitanjima koja su mu postavljali, kaže kako se novinari nikada ne bi setili da pitaju tako inetresatne stvari.



Izgleda da ga drži to lepo raposloženje, utakmica u Granadi je dokaz, navijači Barse bi sigurno voleli da potraje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 01.03.2015
21:10

Suarez ce se tek dokazivati, pogotovo zbog toga sto su novinari pricali svasta, kao na primer da Suarez ne zasluzuje da igra sa Mesijem i Nejmarom, da nije njihova klasa. Svasta bas.