Da li Sautgejt zaslužuje dugoročni ugovor?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.11.2016.
12:40
Izvor: Beta

Čelnici Fudbalskog saveza Engleske (FA) razgovaraće sa trenerom Garetom Sautgejtom o njegovom ostanku na mestu selektora reprezentacije, preneo je danas Skaj.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Sautgejt je od septembra na prethodne četiri utakmice kao privremeni selektor predvodio Englesku i mandat je završio neporažen. Engleska je u kvalifikacijama pobedila Maltu i Škotsku i odigrala nerešeno sa Slovenijom, a prijateljsku utakmicu sa Španijom odigrala je 2:2, a izjednačujujući gol primila je u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Članovi komisije FA razgovaraće sa Sautgejtom, a konačnu odluku doneće izvršni direktor Saveza Martin Glen, predsednik Greg Klark i tehnički direktor Den Ešvort.

Glen je nedavno rekao da četrdesetšestogodišnji Sautgejt ima velike šanse da ostane na klupi Engleske.

Skaj je preneo da će Sautgejt pristati da ostane na klupi ako potpiše ugovor do 2020. godine, do završetka Evropskog prvenstva, ali i ako mu budu ponuđeni isti finansijski uslovi kao njegovim prethodnicima ili drugim kandidatima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Monday, 21.11.2016
15:32

ma geri nevil :)

avatar
Realan tip
Monday, 21.11.2016
15:12

Ako im je dosadilo da se provaljuju ne velikim takmicenjima, neka angazuju Sautgejta, da vide kako je provaljivati se i u kvalifikacijama,

avatar
Nakoto Nagano
Monday, 21.11.2016
14:31

Ta tri takmicarska meca koja je on vodio Englezi su mnogo bolje prosli nego sto su igrali. Obzirom da nema neko trenersko ime i iskustvo i pored te slabe igre tesko da moze nesto ozbiljno da napravi.

avatar
Poznavalac
Monday, 21.11.2016
14:15

naravno da ne zasluzuje,englezi zato i prolaze kako prolaze jer postavljaju za selektore razne hodzsone,mc clarene,olerdajse,a evo mozda i sautgejte..imaju odlicne igrace ali vodeci ljudi FA prave cudne odabire kada su selektori u pitanju..sautgejt je bio neinteligentan i kao igrac i sta ocekivati tek od njega na klupi???

avatar
King Didier Drogba
Monday, 21.11.2016
14:15