Da li je Venger slagao oko povrede najvećeg pojačanja?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.09.2015.
11:39
Izvor: Sportske.net

Teške optužbe na račun "Profesora"!

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Jedan od najslavnijih navijača Arsenala, Pirs Morgan je veliki protivnik Arsena Vengera.

Oglasio se odmah nakon poraza od Olimpijakosa.

"Sramota, ali on uvek ima opravdanje, povrede, kiša, teren, jedino on nije razlog. Ponavljam, smenite ga, nema nikakvog napretka, taj napredak vidi jedino Venger"
, rekao je Morgan.

Popularni TV voditelj je zatim optužio Vengera da laže.

"Rekao je da je Čeh povređen. Nije, izvor iz kluba mi je potvrdio da je Ospini obećano da će braniti ovakve mečeve. Ne zna se šta je odvratnije, obećanje, ili što je Venger slagao",
dodaje Morgan.

Kolumbijac Ospina je bio krivac za golove Arsenala i na njega se obrušio sav bes zbog novog poraza "Gunera" u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Wednesday, 30.09.2015
15:04

Ospina je dobar golman, nema mnogo mečeva u nogama i samim tim nema samopouzdanja, a to je ključna stvar za golmana. S toga ne treba tražiti krivca samo u njemu, kada je odbrana igrala na nivou trećerazredne seoske ekipe. Smiješno je bilo gledati kako njih petorica trče na jednu loptu, s jedne na drugu stranu, bez ikakve organizacije. Igra u odbrani je uvijek bila Vengerov problem i atraktivnost veznog reda, očigledno ne može da nadomijesti takav nedostatak u timu. Ipak sve počinje od odbrane, na njoj se gradi igra, a odbrana Arsenala je standardno loša svake sezone. Mislim da ekipi treba promjena, čvršća ruka i npr.trener poput Anćelotija, koji će sve linije lijepo da poveže, to možda i ne bi bila tako loša ideja. Ne znam, navijači Arsenala najbolje mogu odgovoriti na ovo pitanje. Ali iz oka jednog objektivnog posmatrača, ovo ne izgleda uopšte dobro, a realno Arsenal ima kvalitetan tim, čiji kapaciteti očigledno nisu u potpunosti iskorišćeni.

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 30.09.2015
14:19

Venger je digao klub na veci nivo,ali vise ne moze od toga,treba naci novog mladjeg trenera koji ce uvesti neke novine i nov entuzijazam.Za sadasnje ambicije kluba je dobar,za vise od toga nije.

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 30.09.2015
13:43

Sigurno mu nije prvi put da laže

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 30.09.2015
13:41
avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 30.09.2015
12:52

Venger je neznalica. Sta je uradio za sve ove godine? Koliko trofeja ima? Jos uvek nema pobedu nad Murinjom u PL. Slabo slabo. Kada procitam negde da ga porede sa Fergusonom hahaha.

avatar
bebel
Wednesday, 30.09.2015
12:51

A ima li ovaj Morgan predlog koga postaviti za trenera kad smijene Wengera? Možda bi baš Morgan bio pravo rješenje kad već sve zna. Ospina je u svim dosadašnjim nastupima bio veoma pouzdan. Sinoć je napravio grešku i šta sad? Treba ga streljati?

avatar
Denis Split
Wednesday, 30.09.2015
12:48

Ne volim Piersa, ali moram se složit, vrijeme je da Wenger ode.

avatar
Toti 10
Wednesday, 30.09.2015
12:04

Mnogo gotivim Ospinu jos od SP, ali onaj gol iz kornera mu definitivno ide na dusu, branio je dobro prosle sezone dok nije dosao Ceh, ali ovo davanje sanse slabijem golmanu da bi kao ostao u formi nerazumem. Ispostavilo se da je to sinoc bila pogresna odluka.

avatar
gunner11
Wednesday, 30.09.2015
12:00

Ovo je istina , ne znam kako moze Ospina da mu brani u LS ,ajde razumem u Fa kupu da mu brani ali ovo je vec prevrsilo svaku meru .Ne znam kad je to rekao da je Ceh povredjen ali stvarno je preterao

avatar
radovan919191
Wednesday, 30.09.2015
11:55

Da Arsenal vode navijači ne bi stadion otplatili prije planiranog roka... Samo kod nas se nešto pita navijače. Ako si navijač onda navijaj, ako želiš u rukovodstvo kandiduj se....

avatar
Thierry Henry 14
Wednesday, 30.09.2015
11:50

Ospina jeste kiksao, ali on nije jedini kriv za ovaj poraz, kriv je prvi wenger, kao i ostali igraci.