Da li je sudija progledao Banetu kroz prste?

Autor: Boban Filipović
subota 03.10.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Kapiten reprezentacije Srbije "ne može da se pohvata" na startu ove sezone i danas proitv Sautemptona ne liči na sebe i na osnovu do sada viđenog je ozbiljan kandidat za najgoreg igrača na utakmici.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Branislav Ivanović je u polju veoma slab, gotovo da nijedan dule ne može da dobije sa 'Svecima' koji gostuju na 'Stamford Bridžu'.

Čini se da je u prvom poluvremenu desni bek Čelsija skrivio penal, ali se pištaljak sudije Medlija nije čula iako je bio u neposrednoj blizini.

Fotografije u prilogu jasno svedoče da je Bane vukao za dres Viržila Van Dajka tokom jednog prekida pred golom Begovića i utisak je da je Soton u ovoj situaciji debelo oštećen.

bane

bane

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jac
Saturday, 03.10.2015
20:39
avatar
barça mes que un clu
Saturday, 03.10.2015
20:27

Bio je cist penal.

avatar
NIKE
Saturday, 03.10.2015
20:26

Kao plavac, kažem da je Soton dobro oštećen danas, ali nekako mi je više žao našeg Matića, nego ovog poraza. Matić je gospodin, nije on navikao na ovakve trenere, nadam se da će biti dobro slijedeći meč kod novog trenera.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 03.10.2015
20:24

Bane,Bane nijesi ti vise ni za sta dokle vise da mu se dokazuje da Aspi na desnu i Bala na lijevu Zuma neka igra pozadi sa Keihilom ili da proba djilibodjija