Da li je Suarez zaslužio crveni karton?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.04.2016.
22:49
Izvor: Sportske.net

Šutnuo je Huanfrana bez lopte još u prvom poluvremenu. Feliks Brik nije reagovao, vi procenite da li je trebalo. Nakon toga je udario i Filipea Luisa, pogledajte naredni snimak.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

92 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilke
Wednesday, 06.04.2016
16:53

Nemoc,odlika malih igraca.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 06.04.2016
12:02

Pa ako je ono bio crveni (odnosno drugi žuti) za Toresa, za ovo je Suarez trebao da dobije direktan crveni karton. Dvostruki aršini.

avatar
Marko 90
Wednesday, 06.04.2016
11:57

14/15. (1/8): Clichy. Rezultat: City 1 - Barcelona 2n13/14. (1/8): Zabaleta. Rezultat: Barcelona 2 - City 1n13/14. (1/8): Demichelis. Rezultat: City 0 - Barcelona 2n11/12. (1/2): Terry. Rezultat: Barcelona 2 - Chelsea 2n10/11. (1/2): Pepe. Rezultat: Real Madrid 0 - Barcelona 2n10/11. (1/8) Van Persie. Rezultat: Barcelona 3 - Arsenal 1n09/10. (1/2): Motta. Rezultat: Barcelona 1 - Inter 0n08/09. (1/8): Juninho. Rezultat: Barcelona 5 - Lyon 2n05/06. (1/8): Del Horno. Rezultat: Chelsea 1 - Barcelona 2nnnSvi crveni kartoni koji su dobili igraci koji su igrali protiv Barse , dodamo i penale i vidimo koliko uefa gura ova tim ... Ovo je zalosno ,moze neko da se trudi i bori ali protiv sistema se nemoze , izgleda da Barsa ulaze najvise novca u sudije oni svaki mec imaju 12 igraca ... Npr onaj mec protiv Celzija iz 2009 kad nije dosudjenjo jedno 4-6 penala za Celzi ... nEto prilike za redakciju da napise teks opsirana u vezi ovoga ,jer treba pogledati tajmig kad su dobiji ovi kartoni .....

avatar
AfricaLoF
Wednesday, 06.04.2016
11:14

Necu komentarisati sada sudjenje, vec postupke Luisa Suareza. Od dolaska iz Ajaksa, preko Liverpula u Barselonu, njegov nacin ponasanja se sustinski nije promenio, ali jeste evoluirao. Kako? Sve ono lose sto je radio pre, sada radi u istoj meri, samo diskretnije. Prolazi cesto nekaznjeno. Toliku kolicinu iskvarenosti odavno nisam imao priliku da sretnem i ne dopada mi se, iskreno, sto je deo Barselone bas iz tog razloga. Kako on, tako i Buskec zajedno sa Pikeom. Njegov igracki duh odnosno talenat je neupitan, ali njegov nacin ophodjenja, karakter je za svaku osudu.

avatar
Don Andres
Wednesday, 06.04.2016
11:54

kada pominjes kolicinu iskvarenosti prvo trebas pomenuti svog idola kristijana ronalda koji je ovakve stvari radio 10ak puta u ovih godinu i kusur dana, a svaki put prosao bez kazne. znam da ti se ne dopada sto je suarez deo barselone jer je vec dao neke bitne golove realu u el klasiku. buskec? simeonovi i murinjovi igraci nisu njezni i koriste nedozvoljena sredstva u vidu ostre igre.. zasto onda zamjeras igracu koji se brani od takve igre time sto zeli da iznudi karton za te 'nasilnike' i tako ih smiri? zasto pike? zato sto provocira vas madridiste? p.s. negdje si u prethodnim komentarima poistovjetio trenutnu reakciju i brzinu misli. trenutna reakcija cak nekada ne mora imati nista sa razmisljanjem. trenutna reakcija je golmanski refleks, nama to veze sa razmisljanjem i inteligencijom, kako ti to zelis predstaviti..

avatar
AfricaLoF
Thursday, 07.04.2016
10:36

@ Go Hard or Go Home, ne vredi nekima govoriti. On ima zacrtanu sliku za koju misli da je jedino ispravna. Tada svako odstupanje od nje dovodi do okretanja ledja. Ne zelim da gubim vreme, iskreno, vise ne.

avatar
AfricaLoF
Wednesday, 06.04.2016
17:18

@Don andres, vec ti je sve pojasnjeno po pitanju inteligencije i povezanosti sa kako ti kazes brzinom misli odnosno trenutnom reakcijom. Intelektualnom reakcijom o kojoj se tada govorilo. Zbog sprecavanja daljega sirenja dezinformacija, citiracu deo prethodnoga posta jer je u pitanju ozbiljna tema o kojoj ocigledno veoma malo znas. Ne osudjujem te, ali, ovo sto pises je daleko od istine. Citat glasi: n' A, sada se vratimo ozbiljnijem. Napisao si da nemamo o cemu da govorimo ukoliko su za mene inteligencija i brzina misli jedno isto. Prvo, ne kaze se brzina misli, vec trenutna reakcija. Na to si mislio, ali nisi znao kako da se tacno izrazis. Dalje, trenutno razmisljanje zavisi od intelektualnoga sklopa koji je definisan potencijalom na samome rodjenju. Dakle, sustinski inteligencija jeste potencijal. Razvoj te mentalne karakteristike zavisi od broja iskustava, odnosno ucenja iz iskustva, kao i prilagodjavanju novonastalome stanju, razumevanja istog i koriscenja sa ciljem ostvarivanja sto je moguce boljeg krajnjeg rezultata. Inteligencija ne ukljucuje stereotipe kojima se ti vodis, zato sto je ogranicavaju.:) I sta je onda zakljucak? Zakljucak je da je inteligencija sposobnost brzog i ucinkovitog snalazenja u novim situacijama. Ponavljam, brzog, sto znaci da je potrebna kako ti kazes brzina misli za to, ucinkovitog, kao koriscenje dodeljenoig potencijala na samome rodjenju. Zato, drugi put nemoj da pises nesto, o cemu ne znas mnogo jer na takav nacin siris dezinformacije.' Da, ovo ti je bilo ispisano i ti opet tvrdis suprotno. Upravo si napisao da trenutna reakcija nekada ne mora imati nista sa razmisljanjem. Da li si svestan toga sto pises? Ovo su veoma ozbiljni propusti koji usmeravaju ljude ka pogresnosti. Nabrojacu odredjene tipove inteligencije. Logicka, samointeligencija cesto povezana sa visokim nivoom introspekcije, jezicka, muzicka inteligencija, onda socijalna a zajedno sa njom vizuelno prostorna inteligencija i ona nama sada najvaznija fizicka inteligencija nakon koje cu pomenuti kao zakljucak jos jednu koja oznacava skup. Fizicka inteligencija, poznatija kao pamet tela jeste usko povezana sa mozdanim funkcijama, odnosno mentalnom inteligencijom. Dakle, zavise jedna od druge. Fizicka inteligencija funkcionise tako sto radi ono sto joj mozak nalaze i ona nikako ne moze u potpunosti nesvesno da odreaguje zbog upravo pomenute neraskidive povezanosti. Napisati da to nema veze sa razmisljanjem i inteligencijom u koju spada vec pomenuta fizicka inteligencija je definitivno neupucenost. Sa ovakvim izjavama gazis po Gardnerovoj visestrukoj inteligenciji, naglasio sam da cu je pomenuti. A u pitanju je jedan od najvecih psihologa. Zakljucak glasi, da trenutna reakcija uvek jeste povezana sa razmisljanjem koje je deo nase svesti ili podsvesti. Njeno postojanje je neupitno. Sama reakcija je dokaz, golmanska reakcija je dokaz.:) Zamolicu te jos jednom da ne siris dezinformacije. Srdacan pozdrav.

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 06.04.2016
16:33

Svog idola? momak je l' ti primecujes da on navija za Barselonu,vidi se da si naucio neki tekst napamet i ponavljas ga ovde,posle prve recenice ni ne zelim da citam dalje,ni sam ne verujes u to sto pricas,Suarez 2 puta udara protivnika za vece i ne dobija crveni,to je to,naviknuti smo na takvo sudjenje Barsi.

avatar
VicenteCalderon
Wednesday, 06.04.2016
09:20

svaki start zasebno je direktan crveni, suarez je igracina, ali covek jednostavno ne zna da se ponasa, bilo je i ranije temperamentnih i borbenih igraca koji su bili gospoda na terenu, a suarez se ponasa kao sljam najveci....u svakom slucaju radujem se revansu na calderonu

avatar
Don Andres
Wednesday, 06.04.2016
08:55

realovci nesto pricaju a ronaldo je ovo uradio 10ak puta u ove 2 godine pa nikada nije bio kaznjen. u svoje dvoriste realovci, dovoljno je sto svake godine dobijete najlakse protivnice u ls (;

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 06.04.2016
12:53

Ronaldo je zbog svog ponasanja ove i prosle sezone zasluzio da presedi 10-15 utakmica. Bio je on kaznjen, ali ne dovoljno... E sad, treba da napravis razliku izmedju 12. kola primere protiv Hetafea recimo, i 1/4 finala lige sampiona. Nekako je mnogo bitnije da ti progledaju kroz prste u drugom nego u prvom slucaju, je l' da? Ili ces da me ubedjujes u suprotno? Da je Suarez dobio crveni kao sto je trebalo, ne bi ni stigao da da golove, jesam li u pravu? Fora je u tome sto Real pomazu cesce i to uglavnom u Primeri, ali u neuporedivo manje bitnim utakmicama. A vas nekako uvek gurnu taman koliko i kad treba. Nekako se bas uvek slucajno pogodi da vas malo gurnu taman kad ne ide. Dok je polufinale sa Celsijem za anale, ja vecu kradju u zivotu video nisam.

avatar
Don Andres
Wednesday, 06.04.2016
13:10

nije bitno da li je 12. kolo primere ili 1/4 finala, makar ne bi trebalo biti bitno kad je sudijsko glediste u pitanju.. prekrsaj je prekrsaj nije bitno kakav je mec u pitanju.. ako bi kaznili suareza za ono sinoc naknadno to mozda ne bi bilo pogresno ali bi bilo selektivno primjenjivanje propisa jer taj isti ronaldo nikada nije bio kaznjen naknadnim pregledanjem snimaka.. sta bi bilo da je suarez bio iskljucen ne znam, isto kao sto ne znam sta bi bilo da je ramos iskljucen u 50 i nekom minutu el klasika, a trebao je biti..

avatar
jv
Wednesday, 06.04.2016
08:32

Zbog ovoga me Barselona nervira. Fantastican tim, ali sudije su uvek na njihovoj strani. Ovo nije fudbal, ovo je sramota!

avatar
Pique0811
Wednesday, 06.04.2016
06:16

Suarez jeste posle ovog zasluzio iskljucenje tu price nema prvi incident u dvije godine,al o kakvoj vi povlasti pricate barse kod sudija,jesu oni krivi sto udaraju ljudi i idu grubo do besvjesti nebitno bilo to za penal il crveni,ovi iz atl madrida svaki mec bi trebali zavrsit sa dva igraca manje,igraju pregrubo previse ih simone nafura da su u vijetnamu,a ovi iz reala sto docekaju da komentarisu ronaldo je ovakvih 5-6x situacija imao u god i jel pocrvenio?

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 06.04.2016
16:35

Ronaldo je takve situacije imao u utakmicama primere pri vodstvima svoje ekipe zbog provociranja defanzivaca,ovo je 1/4 finale lige sampiona,pa ti napravi razliku,ako je Tores izbacen zbog 'legalnih' startova onda Suarez treba dobiti suspenziju zbog ovih udaraca,Ronaldo je bio kaznjivan sa 3 utakmice,a Suarez nije. ;)

avatar
ppera1
Wednesday, 06.04.2016
01:20

Koliko vidim na snimku nije ga šutnuo, ali je svakako imao nameru, za šta bih mu svejedno dao crveni karton da sam sudija koji je prekinuo igru, sačekao pomoćnika da mu donese tablet i da vrati usporeno ovu situaciju i isto ovako zumira Suareza i Huanfrana. Ali da sam realan sudija na terenu svakako mu ne bih dao crveni karton, jer to što bih mogao da vidim u tom trenutku i iz bilo kog ugla, svakako ne bi bilo za crveni karton.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 06.04.2016
12:54

A je l' bi se slozio da ga suspenduju nakon pregledanog snimka? Onda bas i ne bi bilo svejdno, je l' da? Lako je biti posten, kad si se vec okoristio od prevare :D

avatar
ppera1
Thursday, 07.04.2016
21:44

Ne samo da bih se složio, već bih to uveo odavno da se ja pitam, ali ne samo za njega nego za sve fudbalere na svim utakmicama. Poslednji put kada sam izrazio žaljenje što to nije uvedeno je bilo kada je Kiki na jednoj utakmici skupio materijala za barem dvomesečnu suspenziju. :D

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 06.04.2016
01:10

Kad Ronalda nikad ne vide može i Suarezu da se desi onda, nije mi jasno kako smeju navijači Reala da se jave a svi dobro znaju šta je Ronaldo umeo da radi i da prođe bez kazne!

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 06.04.2016
16:37

Prosao je Ronaldo 2 od 3 puta sa kaznom,Suarez je trebao biti izbacen iz fudbala posle onih ugriza i namernog udaranja pa mu je progledano kroz prste samo zato sto je presao u Barselonu,odmah smanjenje kazne.

avatar
marjan.KU17
Wednesday, 06.04.2016
00:56

Trojica sudija, glavni i dva pomocnika, i NIKO nista nije video...Nema sporta, para vrti ama bas SVE...Da su isklucili Suareza, drugacije bi se igralo i verujem da bi rezultat bio povoljniji za Atletiko...Vise ne igraju najbolji nego NAJBOGATIJI klubovi...

avatar
Realan tip
Wednesday, 06.04.2016
00:48

Fudbalski majstor, velik ulicar, dokazao se u obe uloge mnogo puta.

avatar
Dejan Marinkovic
Wednesday, 06.04.2016
00:20

Cemu kompleksi madridjani? Pa vas penaldo svaku drugu tekmu nekog prebije pa nikom nista... Aj nemoj da vam je krivo

avatar
PakyCFC
Tuesday, 05.04.2016
23:57

Ono što se godinama već dešava, a to je da je Barselona toliko zaštićena kod sudija, da se ne može porediti ni sa jednim klubom. Sve je počelo 2009. godine protiv Čelsija. Retko kad se nadje neki sudija koji sme da pokaže zube Barsi.

avatar
Tuesday, 05.04.2016
23:52

Valjda će dobiti naknadno suspenziju. Nakon pregledanom snimka.

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 05.04.2016
23:42

Za sutiranje je vec trebao crveni da dobije,tako da je ovo drugo nebitno.

avatar
Madridista
Tuesday, 05.04.2016
23:41

Barselona je veoma zasticena kod Uefe, ali i Real je moram priznat i jos par klubova.Ja osim sto za Real navijam nikako ne volim Spance ni u cemu, pravi cigani, cast izuzecima, ali nekako je logicno da ce pomoci tim klubovima, mnogo je bolje za marketing i zanimljivije gledati u polufinale Real, Barsu, Bajern i jos Pariz ili Siti nego da prodje Volsburg,Benfika ili Atletiko

avatar
fiSTE
Wednesday, 06.04.2016
00:00

Pa zato sto su najbolji, tako i treba da bude, nece sigurno da dozvole ovim mesarima da im lome noge.

avatar
PakyCFC
Wednesday, 06.04.2016
00:01

Atletiko kad je igrao finale, vodio protiv Reala do 93. minuta, pa ti vidi koliko nije zanimljivo da oni prodju. Prava ekipa koja nije sastavljena od mega zvezda, a dobijaju stalno Real i Barsu koji imaju skoro na svakoj poziciji boljeg igrača. Volsburg i Benfika su tu zato što je Engleski fudbal dotakao dno.

avatar
kurac_bre
Tuesday, 05.04.2016
23:31

Klasika, kad god je Barseloni tesko tu su sudije... od 2006 pa na ovamo, nerealno koliko se pomaze tom klubu. Danas ova 2 primera, za vikend onaj ponisteni gol Bejla itd itd... ali ako napisem sta sve mislim o njima necete mi objaviti komentar. Pozdrav

avatar
PakyCFC
Tuesday, 05.04.2016
23:58

Čudo da ti objavili ime.

avatar
magister
Wednesday, 06.04.2016
00:45

Svaka čast administratoru. Koliko mi je puta zaustavljen komentar, nikad zbog nepristojnosti ili bilo čega ružnog. A pustite čoveka da objavljuje pod ovakvim imenom? Za šta se vi u stvari zalažete? Da se još više ućutkaju pristojni a da se razbuktavaju niske strasti? Znam da ćete ovaj moj komentar proglasiti neprikladnim, ovo i ne pišem za javnost, nego za vas, da se zamislite...

avatar
Vlada Canada
Tuesday, 05.04.2016
23:30

Zlo od coveka.Dobar igrac!

avatar
Eccentric
Tuesday, 05.04.2016
23:29
avatar
Darko k
Tuesday, 05.04.2016
23:23

Svaka cast Barsi na svim uspesima do sada i ovo je jedna od naj boljih ekipa u istoriji fudbala ali u poslednjih 3-4 sezona su toliko zasticeni kod sudija da je to neverovatno i to je nebitno da li je domace prvenstvo u pitanju ili evropske utakmice.Da naravno da je zasluzio Suarez iskljucenje ali i nakon utakmice ovaj igrac moze da se suspenduje na osnovu pregledanih snimaka desavalo se to i ranije ali sta bi bilo da je iskljucen i da su obe ekipe igrale sa po 10 igraca tesko da bi Barsa preokrenula rezultat tesko je ostecen Atletiko M.

avatar
Tuesday, 05.04.2016
23:53

u posljednje 3-4 sezone?

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 06.04.2016
01:39

Zapravo sada nisu ni blizu toliko zaštićeni koliko su bili u periodu od 2006-2012, ono je bilo strašno za gledati

avatar
fcb
Tuesday, 05.04.2016
23:23

Ni govora o crvenom

avatar
Chelseaaaaa
Wednesday, 06.04.2016
07:50

tacno tako, zasto ne bi mogao setati po terenu i nabijati nogom ostale fudbalere bez lopte, ja znam da mislis da je to dozvoljeno, jer pratis uefalonu, ali ostalim timovima se to ne dozvoljava ;)

avatar
AfricaLoF
Wednesday, 06.04.2016
11:15

Upravo tako ni govora o crvenom, vec samo o dva zuta. :)

avatar
Вучко
Tuesday, 05.04.2016
23:19

Ako cemo posteno, sudija je ostetio Atletiko.

avatar
Novak Najbolji ikad
Tuesday, 05.04.2016
23:14

Navijam za Barsu, ali ovo nije za crveni.

avatar
Ivan
Tuesday, 05.04.2016
23:46

Ma jok,ovo njegovo divljacko ponasanje je da ga vodis na sladoled.Sram te bilo komentara i tvoje pristrasnosti.

avatar
ACM<3
Wednesday, 06.04.2016
02:03

Ti si najveca bratina na sajtu,nego to niko ne kapira :D

avatar
Rise up
Tuesday, 05.04.2016
23:12

Jeste zasluzio je Suarez crveni i ne samo on vec i Mesi i Nejmar a Tores nije zasluzio ni A.Fernandez.

avatar
kuslicmesi
Wednesday, 06.04.2016
08:19

ma da nije mozda ceo barsin tim zasluzio

avatar
Rise up
Wednesday, 06.04.2016
11:54

Bio sam ironican posto su izgleda svi Barsini igraci zasluzili crvene

avatar
Misosesic
Tuesday, 05.04.2016
23:08

Jedan je bio Kolina.Nejmar celo vece prigovara sudijama i nista.Ovi ATM-ovi su u drugom poluvremenu imali mnogo pregrubih startova.Ljudi ovo greske sa sudijama se nece promeniti dok se sudije ne krenu kaznjavati(novcano ili zabranom sudjenja odredjeno vreme) za losa sudjenja i dok se ne uvedu kazne za simulacije.Nakon meca pregledati snimak ako se pokaze da je neko simulirao kazniti i to ne novcano klubovi i igraci to mogu platiti kazniti ih ne igranjem 2-3 utakmice.A za finala uvesti pregled snimka kao u Ragbiju.Tad bi pravi fudbal ponovo zaziveo.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 05.04.2016
23:48

Dobre ideje. slazem se

avatar
Nani
Tuesday, 05.04.2016
23:50

fudbal se ne igra od pre 5 godina vec se igra godinama i godinama tj vek i jace...tako da fudbal ne bi bio fudbal da nema svega ovoga..a ako cemo realno barsa ih je razbila ko kantu...tako da bio crveni ili ne barsa je zasluzila pobedu..

avatar
lonchy88
Tuesday, 05.04.2016
23:06

o majko moja pa 6 sudija i nijedan ne vidi, a toresu nije pogledao kroz prste!

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 05.04.2016
23:03

Cist crveni kao suza, ovakvo ponasanje ne treba da se dozvoljava na fudbalskim terenima, deci ovakav igrac ne treba da bude uzor...

avatar
fiSTE
Tuesday, 05.04.2016
23:03

Vidi se da je isao namerno na njega.

avatar
Chelseaaaaa
Tuesday, 05.04.2016
23:03

da naravno da je zasluzio crverni karton za ovako nesto, on i kosta ista je to narav, ovaj je bolji napadac...ali isti mozak...izdrzao je 1 sezonu bez incidenata, ali ne moze dovjeka da se sputava

avatar
NIKE
Tuesday, 05.04.2016
23:01

Da je igrao za Atletiko dobio bi, ali njegova sreća pa Infantino i Brih igrali keca na kladionici. Nije on kriv što su zabranili ujedanje, pa sad mora šutati ljude.

avatar
real madrid
Tuesday, 05.04.2016
23:00

Jeste zato sto je isao direktno na nogu igraca

avatar
fcb
Wednesday, 06.04.2016
09:54

Kad bismo krenuli da brojimo koliko puta je Ronaldo ovo uradio ove sezone, i još gore stvari od ovoga, tome nikad ne bi bilo kraja

avatar
MANUTD
Wednesday, 06.04.2016
12:24

A zasto na ovoj temi spominjes Ronalda? Zasto nemas hrabrosti da se izjasnis povodom slucaja koji je vezan za ovu temu?

avatar
Eccentric
Tuesday, 05.04.2016
22:55

Dzaba pisemo i zalimo se ovako se uvek ponavlja lakse je sudiji da da crveni drugim igracima nego barseloni ovo mi mozemo samo da kuckamo unistavaju fudbal sudije

avatar
fiSTE
Tuesday, 05.04.2016
23:52

Bas ce tebe nebitnog fudbalskog strucnjaka da poslusa neko.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 05.04.2016
22:54

Sve se moze oprostiti ali uspjeh nikada...Barselona je najbolji primer za to...Tesko se moze podnijeti kada neko dominira vec 2 godine bez prestanka i onda se vaga se svaka sitnica,svaki crveni karton,svaki prekrsaj.Dugo cete jos da gledate Barselonu kako melje svoje protivnike i osvaja trofeje.

avatar
jedan je maradona
Tuesday, 05.04.2016
23:49

melje,ali nijednu bitniju utakmnicu nisu dobili bez pomoci sudija!

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 06.04.2016
12:12

Upravu si. Cak su ih sudije pogurale u finalu sa Juventusom, kada nisu svirali cist penal na 1-1...

avatar
NIKE
Wednesday, 06.04.2016
00:03

Misliš sudija kako melje protivnike Barce, ne brini navikli smo to da gledamo, malo tko i računa vaše trofeje iz 2006e, 2009e i 2011e - jer nije svijet glup svi mi imamo oči i razum, dominacija je kad netko dobije zasluženo, a ovako kako vi dobijate to se zove krađa ne dominaacija.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 05.04.2016
22:54

Ja ne mogu da svatim ljude koji podrzavaju fudbal:ostrih startova, provokacija protivnika u svakom trenutku, odugovlacenje kod prekida itd.

avatar
Nani
Tuesday, 05.04.2016
23:55

budimo realni moreno slomi nogu shawu i dobije zuti, zasto bi ovo bio crveni..

avatar
Temple of the Kings
Wednesday, 06.04.2016
01:58

Ne podržavaju oni to, nego isključivo poraz Barse i ispadanje, nebitno kojim sredstvima. A šta god protivnik da uradi to oni podržavaju, jer je Barsa 'zaslužila' ne samo da ne osvoji ovaj ili onaj trofej nego i da ne pobedi nikada više ni u jednoj utakmici. Zanimljivo, ali mene nikada nije 'bolelo' kada najbolji klub (koji god da je) pobeđuje i osvaja sve moguće trofeje, jer je to u interesu fudbala. Jedino što ne volim da vidim u fudbalu je da lošije ekipe (pogotovo one koje ubijaju fudbal) ne samo pobeđuju nego i osvajaju trofeje (npr. Chealsea LŠ 2011/12).

avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
22:51

Da ali barseloni se ne daju crveni kartoni,to je nepisano pravilo za sudije koje ne zele da dobiju otkaz.