Da li je ovo tim sezone u Premijer ligi?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.03.2017.
12:32
Izvor: Sportske.net

Prema rejtinzima specijalizovanog portala "Whoscored" ovi igrači trenutno čine najbolji tim elitnog engleskog ranga.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Nakon 29 kola u Premijer ligi, neke stvari su jasne. Čelsi hita ka tituli, imaju 10 bodova viška od najbližeg pratioca, dok će veliku borbu za mesta koje vode u Ligu šampiona voditi Mančester siti, Junajted, Arsenal i Liverul, mada je i Totenhem bliži toj borbi, nego onoj za tron.

Na devet kola do kraja, urednici portala "Whoscored", koji se bavi fudbalskom statistikom i ocenjivanjem igrača, napravili su idealnih 11 prema prosečnim ocenama stečenim u dosadašnjem toku sezone.

U timu ima i nekoliko iznenađenja, ali i nekoliko igrača koji će se definitivno naći u najboljih 11.

Pa da počnemo...

Golman: Džordan Pikford (Sanderlend)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,1


Pickford Pikford

Iznenada je 23-godišnji Pikfordo dobio priliku u prvoj postavi "Crnih mačaka", nakon teške povrede Vita Manonea. Pokazao se sjajno, Sanderlend će najverovatnije u niži rang, ali Pikford ne mora da brine za svoju budućnost.

Desni bek: Kajl Voker (Totenhem)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,3


Mane Walker Voker

Verovatno i najbolji desni bek na "Ostrvu", Voker je neizostavan deo jednog ovakvog tima.

Štoper: Nikolas Otamendi (Mančester siti)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,5


Britain Soccer Premier League

Iako je zadnja linija "Građana" glavni razlog slabih rezultat Gvardioline ekipe ove sezone, Otamendi se izdvaja. Trebalo mu je vremena da se adaptira, ako kako je vreme odmicalo igrao je sve bolje, što dokazuje i visoka "Whoscored" ocena.

Štoper: Virdžil van Dajk (Sautempton)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,4


Van Dajk

Holanđanon je do povrede članka u februaru blistao. O tome govori i činjenica da će se za njegov potpis ovog leta otimati najveći klubovi Premijer lige.

Levi bek: Deni Rouz (Totenhem)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,4


Britain Soccer Premier League

Sparsi imaju najbolju tandem bekova u ligi i to nije tajna. Standardni su i u reprezentaciji Engleske, te je teško izostaviti ih iz jedne ovakve selekcije (mada i Alonsi iz Čelsija ima sjajnu sezonu).

Desni vezni: Sadio Mane (Liverpul)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,5


Mane

Definitivno najbolja kupovina Liverpula još od angažovanja Kutinja, možda i bolja, kako je Kamerunac odmah doprineo. Igra sjajnu sezonu Mane, postigao je 12 golova, videlo se koliko je "Redsima" nedostajao tokom Kupa afričkih nacija.

Centralni vezni: Ander Erera (Mančester junajted)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,4

Netherlands Soccer Champions League

Bez njega Junajted zaista ne liči na sebe ove sezone. U proseku ima tri uspešna starta po utakmici, najviše u Junajtedu, pod Murinjom je njegov značaj za ekipu zaista porastao.

Centralni vezni: Pol Pogba (Mančester junajted)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,7

Pol Pogba

Iako je često bio osporavan zbog svojih partija, Pogba je ipak odigrao jako dobru sezonu. On i Erera čine ključ igre Junajteda, morao je i da se navikava na nešto defanzivniju rolu, pa otuda i nešto slabije partije nego što se očekivalo. Često nije imao ni sreće, kako ga je okvri gola čak osam puta ove sezone sprečio da zatrese protivničku mrežu.

Levi vezni: Eden Azar (Čelsi)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,9

azar celsi liverpul

Vratio se Azar ove sezone, igra na svom starom nivou, a to dokazuju i rezultati Čelsija ove sezone. Upisao je 11 golova i četiri asistencije, ponovo je jedan od ključnih igrača "Plavaca".

Napadač: Aleksis Sančez (Arsenal)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,8

Aleksis Sancez

Čileanac igra sjajno ove sezone, ali gotovo da igra sam u Arsenalu. Postigao je 22 gola, upisao 12 asistencija u svim takmičenjima za "Tobdžije", navijači se nadaju da će ostati u klubu, iako se sve više spekuliše da bi mogao da ide.

Napadač: Romelu Lukaku (Everton)

Prosečna "Whoscored" ocena: 7,6

Lukaku Otamendi

Postigao je 21 pogodak ove sezone, jedan je od glavnih kandidata za titulu najboljeg strelca Premijer lige, posebno nakon povrede Kejna. Igra fanstastičnu sezonu i na svojim plećima drži Everton na visokom sedmom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

77 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chelseamacedonia
Monday, 27.03.2017
19:48

Pogba je bolji od Kante ove Sezone samo sa Frizurama.....

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 27.03.2017
10:47

Pogba pre Kantea? Hahaha koja je ovo bre komedija? Pikford pre Hitona?? Vazi se

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 26.03.2017
22:43

Stvarno mi je smjesno citati ove poznavaoce fudbala i koliki su poznavaoci nisu skontali da POGBA I KANTE nisu isti tip igraca. Pogba je ofanzivno orjentisan igrac to je igrao i u juventusu igra i u francuskoj repki prema napred a sto junajted nema destruktivca a ima felainija i hereru koji ne znaju sta ce sa loptom pa je Mou prinudzen da Pogbu drzi na zadnjem veznom a ne napred gdje on vise dodze do izrazaja to je problem junajteda koji ce nadam se Mou resiti i dovest jednog ratnika kaka je kante koji ce biti defanzivno orjentisan i sprecavat kontre i ispravljat greske napada. Da se razumijemo Kante je jedan od najboljih destruktivaca u ovom trenutku jednostavno ima ga svugdje sprecaje kontre isparvlaj greske itd najbolji opis je Makelele 2 a svi znamo sta je makelele bio u realu i u repki ali ne mozete me ubjediti da Kante ima bolju tehniku i pregled igre od Pogbe tako ne parite jednog majstora ofanzive Pogba i jednog Majstora defanzive Kantea. Jer Kante nikad nebi mogao igrati 10 a pogba igra iza zlatana tako da je smjesno porediti njih dvojicu. Da a potpuno se slazem da je kante treba biti na mjestu herere je upravo su ista pozicija u timovima,herea je zaduzen za one zadatke koje ima kante ali nije ni pribliznog kvalite njemu. Imate vi jos igraca tipa kantea taj profil npr kazemiro,buskets,bakajoko to su igraci koji su fantasticni defanzivci. Ako je tacan onaj tekst oko razmjene za De Heu gdje real daje ili rodrigeza ili iska a Mou porucio ne, moze varan ili kazemiro iako su i isko i rodrigez bolji od njega u svim parametrima napadackim osim onog defanzivnog a svaki tim mora imati kantea,kazemira,bakajoka. Pametnom je dosta sama poruka i odg koji je dao Mou uzeo bi prije kazemira nego iska ili rodrigeza.

avatar
West London
Monday, 27.03.2017
14:02

The prinice je napisao da je najbolji vezni na svijetu,po čemu,Kante je na svojoj poziciji najbolji,2 sezonu zaredom odrađuje perfektno,a šta Pogba igra,ima li on prirodnu poziciju,notmalno da će slat duge lopte Fabtegas je tu za njeg majstor,ali lik reči da je najbolji i najkompletniji vezni igrač na svijetu nije,i njemu sam napisao Thiago Alcantara je ta klasa,i prije bi njega uzeo nego Pogbu

avatar
West London
Monday, 27.03.2017
17:27

Ok,ali ja ti govorim da više gotovim igrače tipa Thiago Alcantara,nego Pogba,jer Thiago je za mene čudo igrač,i da je ostao u Barceloni dostojno i komotno bi zamjenio Iniestu,tehničar,asistent,koriste obe noge,jedini segment gdje nije jak je skok igra,ali ostalo,perfekcija

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 27.03.2017
15:08

Druze raspored igraca u junajtedu je takav gdje imamo gomilu sporih zadnjih veznih bez vizije kako iznjeti loptu do napada. Formaciski pogledaj pogba igra 10 na nekim utakmicama ali ces ga vidjeti kod odbrane jer dolazi po loptu da bi je iznjeo i kad ides gore dole logicno je i da pocnes gresiti. Felaini nije igrac koji moze iznjeti loptu a nije ni herera,pogledaj kad je kod njih lopta daju je prvom do sebe bez vizije za napred i to gusi pogbu,a sto se tice pogbe samog on je vise vremena proveo bas pozadi kod odbrane nego napred a samo zahvaljujuci svojim saigracim koji su promasili sijaset zicera nema bar 15 asistencija a sam podatak da kao zadnji vezni je dao toliko golova i da je pogodio 10 puta okvir gola govori da je on aktivan i da igra ali ostali dio tima je los osim par izuzetaka. Nije ni Mourinjo kriv sto oni promase nemoguce podatak da su u vrhu po kreiranim sansama ali su i u vrhu po promasenim sansama govori da trener dobro postaviti tim ali da su oni nesposobni da pogode gol. Ako si gledao na utakmica gdje su odigrali 1:1 opucali su preko 25 lopti po golu od toga islo 10 u okvir i nisu pobjedili. Jednostavno pogba nema sa kime da igra Rashword dobija idealnu asistenciju protiv celzija i on ne pogadza istu takvu asistenciju dobija i protiv Milzbroa i na isti nacin mu brane. Pogbi treba jos jedan majstor u sredini koji bi ga rasteretio da se previse trosi u defanzivi. Vec sam napisao real je ponudio rodrigeza i iska kao trampu za de heu ali Mou je ti odbio zeli ili kazemira ili varana to je ono sto sam napisao treba nam majstor defanzive a kante je naj bolji u tom poslu. Junajtedu treba neko poput kantea,kazemira ili bakajoka a toga je Mou svjestan pa je odbio trampu za rodrigeza i iska koji su u svemu bolji od kazemira osim u defanzivi. Roy Kin nikad nije bio top igrac u junajtedu kao skols i ostali ali je radio prljave poslove defanzivne i pokrivao te ofanzivce.

avatar
BajaPapaja
Sunday, 26.03.2017
19:02

Vas 90% s tim razmisljanjem bi ispali iz lige sa Zvezdom. Pojma nemate, verujem da se dosta vas ne bi ni usudilo da komentarise da su profili javni (ime, prezime, slika)...

avatar
Hala Madrid RM
Sunday, 26.03.2017
17:44

POGBA? sta ce on ovde, lik igra ko baba od 100 godina

avatar
Џими Флојд Хаселбанк
Sunday, 26.03.2017
17:16

Није што сам фан Челзија, али ово је циркус. Чим сам видио да нема Кантеа, размишљао сам да ли уопште има потребе читати даље. Затим, Пикфорд је талентован голман али се не може још увијек поредити са Куртоом и Де Хеом, који су уз Буфона и Нојера најбољи голмани на свијету. Такође, мислим да за Отамендија овдје нема мјеста, као уосталом ни за било ког играча Ситија (част Де Брујнеу и Агуеру, али на обје позиције реално има бољих, барем ове сезоне). Овај офанзивни дио тима и Боже помози, али о комплетној одбрани би се дало дискутовати.

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 26.03.2017
23:01

Oblak je bolji golman od Kurtoe i De Gee. A ni Ter Stegen ove sezone ne zaostaje.

avatar
barça mes que un clu
Monday, 27.03.2017
16:42

Ali moras priznati da Ter Stegen ove sezone odlicno brani. Ali on je i mladji, sto kazes ima vremena.

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 27.03.2017
10:49

De Hea je brale moj trenutno daleko najbolji na svetu,kad kazem daleko znaci De Hea pa 5,6 mesta prazno.

avatar
Џими Флојд Хаселбанк
Sunday, 26.03.2017
23:34

Да, Облака сам заборавио ма да не сматрам да је бољи. Евентуално егал. А за Тер Штегена има времена. Ови су искуснији (већина) што је за голмана топ класе нужно.

avatar
Mr Don
Sunday, 26.03.2017
16:57

Hahha sta rade ovde Pogba,Erera i Otamendi :D ko je pravio ovaj tim svaka mu cast :D

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 27.03.2017
10:49

Erera je druze i vise nego zasluzen u ovom timu,e druga prica su ostala dva igraca.

avatar
Sunday, 26.03.2017
16:46

Дефинитивно није. Иако јесам фан Манчестер Јунајтеда, Андеру Ерери није место овде. Погледајте само партије које пружа Н'Голо Канте. КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ ТАЈ ЧОВЕК ЗАБОРАВЉЕН ОВДЕ?

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 26.03.2017
19:00

Bravo.Neko realan da kaze na tu temu nesto.Ne kazem da je Herera los,daleko od toga,al definitivno nije ni kvalitet Kantea..To je dovoljan pokazatelj koliko je ova postava smijesna..

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 27.03.2017
10:50

Alo Erera i zasluzuje,sta ce POGBA bre ovde??

avatar
Sunday, 26.03.2017
22:51

Е управо то...

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 26.03.2017
16:09

Moraju Luiz i Kante, eventualno i Kurta

avatar
Barca4ever
Sunday, 26.03.2017
16:04

Ne palite se ovo je uzeto po prosecnim ocenama u dosadasnjim utakmicama. Ne mora da znaci da je najbolji tim PL. Moze npr. Pogba da naduje Sanderlend i da mu tu ocena bude 9 a protiv Celzija 6 i tu se trazi prosek a to je 7.5.Tako su sastavljali tim.

avatar
Nikolaus
Sunday, 26.03.2017
16:03

Otamendi,Erera?Reci cu samo,smesno...

avatar
Barca4ever
Sunday, 26.03.2017
16:02

Sada vidite sta je statistika a po toj statistici nema verovatno najboljeg igraca sredine i cele PL-Kantea.

avatar
Can Demir1
Sunday, 26.03.2017
14:48

Sigurno je ovaj tim pravio pingvin 😩😩😩

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 26.03.2017
14:38

Ne staviti Ngola Kante, najboljeg igraca lige u tim,dovoljno govori koliko je smijesna ova statistika i ovaj tim..

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 26.03.2017
17:21

Dovoljno govori to koliko su igraca stavili iz Celsija koji je ubedljivi lider skoro cele sezone.

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 26.03.2017
18:57

Tacno tako.Ili jedan Aspilikueta da nema mjesto,covjek koji igra svaku tekmu na vrhunskom nivou,bez greske takoreci,ma nemam rijeci..Ne znam kako bih nazvao ovu listu.Cast svim ovim igracima koji su tu,ali pojedini stvarno ne znam na osnovu kojih parametara su tu.Kad se sjetim sta je Costa radio ovom Otamendiju,stvarno ne mogu da se prestanem smijati onome ko ga je stavio ovde..

avatar
Sunday, 26.03.2017
14:34

Pogba u timu sezone a nema najboljeg igraca PL Kantea.hahahahahahahaha

avatar
Sunday, 26.03.2017
14:32

nije mi jasno kako to da nema više igrača čelsija kad su ubedljivo prvi. Ja sam više očekivao imena poput Azpilicueta,Luiz,Koscielny,Clyne, Matić,Kante,Alli, Kane, Costa

avatar
CZYNWA
Sunday, 26.03.2017
14:25

Herera ispred Kantea, pametnom dosta.

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 26.03.2017
19:04

Sta reci a ne zaplakati..

avatar
DEL PIEROO
Monday, 27.03.2017
14:23

jesi ozbiljan?

avatar
Los Vikingos
Sunday, 26.03.2017
14:21

Who scored je kriminalan. Na osnovu cega je Otamendi i Herera u ovoj ekipi? Ni Pogba nista znacajno jos uvek nije uradio. Kante mora da bude u ovoj postavi, Aspilikueta takodje.

avatar
Sunday, 26.03.2017
14:01

kakav Otamendi a nema Luiza? nema Kantea? ne kontam kako su dosli do ovih igraca...nema Alija niti Kejna? nema logike nikakve..

avatar
Chelseaaaaa
Sunday, 26.03.2017
13:57

Vise igraca Mancestera nego Celzija? Znaci li to da Mancester ima bolje igrace, ali da ima nesposobnog trenera koji ne umije da ih postavi?

avatar
M_85
Sunday, 26.03.2017
13:56

Polovina igraca ce biti iz Celzija

avatar
Can Demir1
Sunday, 26.03.2017
13:40

Ajde razumim što nema Koste jer u drugom dijelu sezone je podbacio, ali ne staviti Kantéa u prvi tim je KRIMINAL! Kakav Herrera i Pogba? Bože sačuvaj!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 26.03.2017
13:30

A 4 1 3 2nRose-Van Dajk-Kosielny-WalkernKantenMane-Pogba-HazardnSanchez

avatar
ADP_10
Sunday, 26.03.2017
13:22

Nema Kantea koji je ozbiljan kandidat za igraca sezone, Otamendi u timu. Iz ekipe koja je ubedljivo na prvom mestu samo jedan igrac. Nema sanse da u tim sezone Pikford bude izabran ispred De Hee, Lorisa ili Kurtoe. Ovo nije tim sezone.

avatar
Ajde?
Sunday, 26.03.2017
13:19

Ovo ne treba ni komentarisati kad je u timu jedan Otamendi pre Košelnog i Luiza, za kod inače mislim da je kiks igrač ali ima dobru sezonu. A Erera i Pogba pre jednog Kantea je kriminal.

avatar
Realan tip
Sunday, 26.03.2017
23:01

Ali Koselni, hahaahahahaa.

avatar
Realan tip
Monday, 27.03.2017
23:26

Hahahahahaha, vidim imao je uspjeha u tome mnogo. Koselni je panj najobicniji.

avatar
Ajde?
Monday, 27.03.2017
08:14

Arsenal, koliko god da je loš, ne može i nije ista ekipa bez Košelnog. Čovek je sam donekle zaustavljao napad Bajerna.

avatar
Edi Juve Sjen
Sunday, 26.03.2017
13:17

Tim sa najboljom odbranom a ni jedan igrac iz njihove ekipe, verovatno je trener sezone Mojes ili Murinjo a ne Konte 😃

avatar
Dača
Sunday, 26.03.2017
15:26

Trener sezone je Venger. :)

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 26.03.2017
13:10

Ne pratim mnogo PL ali po onome sto sam video Otamendi ni pod razno, Kante pre Pogbe svakako i dakako, ne kazem da je Pogba toliko los ali Kante je kljuc Konteovog uspeha i zasluzuje da bude u timu sezone i za ovog Ereru isto ne znam na koju foru, sve ostalo okej

avatar
West London
Sunday, 26.03.2017
13:04

Ubojica na sredini terena a nigdje ga na listi,nerealno skroz,tek se vidi tko je Leicester prošle sezone držao na vrhu,a ove to radi s Chelseajem,tihi ubojica koji je fantastičan

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 26.03.2017
13:01

Gde je ovde N'golo Kante? Erera ima dobru sezonu ali sigurno nije bolji od njega.

avatar
drug Jataganac
Sunday, 26.03.2017
13:00

Otamendi, Erera i Pogba out. Ali, Kante i Alonso in. Butland takodje umesto Pikforda

avatar
Realan tip
Sunday, 26.03.2017
23:01

Stani, Batlend nije branio cijelu sezonu i ti napises on umjesto Pikforda i imas 13 lajkova, jedan dislajk. Kakvih sve strucnjaka ovde ima, jadan ja!

avatar
Realan tip
Monday, 27.03.2017
23:28

Hiton je druga prica naravno, ali meni je bezveze stavljati golmane iz tih ekipa sto se bore za opstanak, tu golmani dolaze do izrazaja jer odbrane 5-6 lopti, a prime 4 gola jer je ispred njih promaja.

avatar
drug Jataganac
Monday, 27.03.2017
10:33

Ne Butland, Heaton :D

avatar
Ronaldo da Lima
Sunday, 26.03.2017
12:59

Pikford jeste odlican golman, ali kako da bude najbolji kad je njegov tim primio skoro pa najvise golova u ligi. Pre bih stavio Hitona ili Kurtou. Drugo, kakav crni Otamendi na stopera. Kejhil, Mekauli, Aspikuleta, Koscelni, David Luiz, Viliams, Vertongen, svi su bolji od njega ove sezone. Kante mora u vezni red, umesto Erere verovatno, umesto Pogbe ide Ali/Sigurson, neko od njih dvojice, a sve ostalo je odlicno.

avatar
Sunday, 26.03.2017
12:57

Džaba ja pričam da je Pogba jedan od najboljih ako ne i najbolji vezni na svijetu, kad naspram sebe imam navijače plastičnih klubića koji samo hvale svoje. Kad kažu da je Kante bolji od Pogbe, pa ljudi moji, ta dva igrača ne mogu da se porede. Kante je tehnički inferioran u odnosu na Pogbu, čovjek je važan igrač i svakoj ekipi treba jedan takav, ali to je klasični trkač, koji zna da uzme loptu i da je doda igraču do sebe. Ali Pogbi ne može da se uzme lopta kad se zagradi, ima brutalno dobar dug pas, strašan šut, odličan pregled igre, fizički je impozantna figura( brz, jak, skočan, eksplozivan). Najkompletniji veznjak na svijetu, poboljšana verzija Jaje Turea iz najboljih dana, da igra uz recimo Kantea i Ereru, koji bi ga malo rasteretili u defanzivi, svi biste vidjeli kakav je monstrum. Milion njegovih lopti nije iskorišćeno, pogađao je milion puta stativu i prečku. Klasa

avatar
Sunday, 26.03.2017
13:34

Pa igra uz Ereru a ne uz Pirla.

avatar
West London
Sunday, 26.03.2017
15:54

Prati snooker,Pogba je talent ali ga dižete u nebesa,lik je ove sezone promjenio više frizura nego što je golova i asistencija upisao,to sve govori,a uspoređivati Kantea i Pogbu je suludo,kako Kantea igra i drži sredinu,bez ovakovog tipa igrača se ne može igrati današnji nogomet,a šta je Pogba pokazao,Pirlo i Marchiso ga učinli boljim igračem,i automatski vrijedi preko 100 milijuna,glupost najprecjenjeniji igrač današnjice,nek tek ima 23 godine,prije bi uzeo Thiaga Alcantaru u ekipu nego Pogbu

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 26.03.2017
12:54

Hahahahahahhaha. Ovako-Kurtoa-Rouz-Luiz-Van Dajk-Volker-Azar-Kante-Ali-Snacez-Kosta-Lukaku ili Kejn .

avatar
John Cena
Sunday, 26.03.2017
12:53

Tim je svakako dobar ali ja bih napravio par promena. Hiton na golmana, Kejhil umesto Otamendija (ne znam po cemu je Otamendi bolji stoper od njega), desni bek bi mogao biti Koleman, mnogo je bolji od Volkera u zadnje vreme, ali nije greska ni ako je Volker tu. Umesto Erere ide Kante definitivno, ne moze tim sezone bez njega, i stavio bih Alija umesto Pogbe, ali obojica su odlicni ove sezone

avatar
Sunday, 26.03.2017
12:51

Hahha koji bre Otamendi? Alo bre Luiz je ove sezone za njega tata!!! Drugo koji Erera? Pa Kante ljudi jeste slepi?!?! I na kraju krajeva od buduceg prvaka Celsija samo Azar u timu sezone. Ko je ovde lud???

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 26.03.2017
12:50

Katastrofalna lista.....

avatar
RED DEVILS
Sunday, 26.03.2017
12:47

Smjesno je da nema Kantea, po meni Kante-Herera. Kante dominira dok herera igra jako dobro žrtvuje se za ekipu.

avatar
Mojti-Piton
Sunday, 26.03.2017
12:43

Kanté nije na listi a ubedljivo je najkorisniji je igrac u PL vec dve sezone ....

avatar
MANUTD
Sunday, 26.03.2017
13:16

Cista propaganda, kao sto vidis statistika pokazuje drugacije. ,Medjutim ljudi su zaslepljeni mrznjom ka Junajtedu pa dok isti ne osvoji sve moguce trofejee do tada niko nece priznati da je neki igrac Junajteda dobar.

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 26.03.2017
19:14

Drugar moj ti si sve rekao sa ovim komantarom.Nebi me cudilo da ti je koeficijent inteligencije u debelom minusu,a kamoli u plusu.E sinko moj,bjezi prati kriket,ostavi se fudbala..

avatar
Herkules88
Sunday, 26.03.2017
18:18

Statistika ne igra fudbal

avatar
Hala Madrid RM
Sunday, 26.03.2017
17:46

Kante je bolji od kompletnog veznog reda Junajteda

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 26.03.2017
12:39

Kakav je ovo tim sa otamendijem,ererom I pogbom?Trebaju kante I kosta da budu I timu.