Da li je on zamena za Rodžersa?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 15.12.2014.
11:42
Izvor: Sportske.net

Posle poraza od Mančester Junajteda, klupa Brendana Rodžersa se žestoko drma, a engleski mediji već spekulišu mogućim zamenama.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Frenk De Bur u ovom trenutku slovi za najvećeg kandidata da zameni Brendana Rodžersa.

Holanđanin se i prošle sezone dovodio u vezu sa Totenhemom i čini se da će svaki put kada neki top klub bude bio u krizi, mediji njega "dovoditi" na klupu tog tima.

Naravno, De Bur je kandidat u očima medija jer radi dobar posao sa Ajaksom, a prošle sezone je izjavio da bi jako voleo da se oproba u Premijer ligi.

Nedavno su ga novinari pitali i za Liverpul, a bivši holandski reprezentativac je, prirodno, rekao da se takav klub ne odbija.

"Liverpul je veliki klub, jedan od najvećih. Ako bi se desila ta šansa, sigurno je da bih razmislio o tome, to bi bila velika prilika, ali i odgovornost.

Ipak, ja sam menadžer Ajaksa i ne razmišljam o drugim timovima u ovom trenutku
", rekao je De Bur.

Rodžers će verovatno dobiti još malo vremena da proba da popravi ovu sezonu i obezbedi plasman u Ligu šampiona, iako to sada deluje vraški teško.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skauzelija 86
Monday, 15.12.2014
13:07

Zameni trenera se mora pristupiti još obazrivije nego pri kupovini igrača, nadam se da ćemo u tome imati mnogo više uspeha nego kada smo letos kupovali igrače.

avatar
AxweII
Monday, 15.12.2014
19:02

Da bi mogao dovoditi velike igrace moras ispuniti odredjene uslove...Da imas kesa za velike plate, da imas zvucno ime kao trenera, da igras LŠ... Liverpul je od ta tri imao samo LŠ...To ocigledno nije bilo dovoljno. :/ Nece Rodzers dobiti otkaz zato sto mu ne mogu naci zamjenu.