Da li je Modrić komadić koji nedostaje?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 09.03.2015.
14:33
Izvor: Sportske.net

Odusustvo sjajnog hrvatskog veziste poklopilo se sa osetnim padom forme Real Madrida. Da li će njegov povratak na teren usloviti renesansu 'Kraljevskog kluba' u finišu sezone?

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Potresi na 'Santjago Bernabeu', Barsa je preuzela čelnu poziciju na tabeli, Karlo Anćeloti je preuzeo krivicu na sebe za poraz u Bilbau, ali moraće pod hitno da pronađe način za izlazak iz krize.

Jedan čovek mogao bi da promeni sve nabolje, tome se nadaju i navijači koji nisu imali mnogo razloga za slavlje povodom 113. rođendana.

Pomalo neverovatno zvuči podatak da su 'Los Blankosi' ove sezone postizali 3.16 golova po meču pre no što se Luka Modrić povredio, a kada su ostali bez njega taj prosek je spao na 2.3 gola.

Zbog povrede butnog mišića hrvatskog reprezentativca nema na terenu još od sredine novembra, njegov povratak se očekuje s nestrpljenjem.

Od nedavno, Luka trenira regularno sa ostatkom tima, svaki njegov potez na treninzima se prati sa posebnom pažnjom, od nekih zastaje dah.

Tako je bilo pre neki dan kada su on i Kristijano Ronaldo držali loptu u vazduhu do iznemoglosti, a i jutros je demonstrirao po ko zna koji put kakvu tehniku poseduje igrajući 'sredinice'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.03.2015
15:36

Mislim da jeste. Modric je klasa za Ijaramendija i Kediru, a Silva tek treba da se dokaze.

avatar
Hala Madrid 10!
Monday, 09.03.2015
18:27

Modric pre povrede bio je u top 3 veznjaka na svetu,ako ne i najbolji.

avatar
Tuesday, 10.03.2015
15:29

Znam to, hvala ;)