Da li će Kedira produžiti ugovor sa Realom?

Autor: Janko Glavonjić
petak 05.12.2014.
12:57
Izvor: Sportske.net

Samiju Kediri ističe ugovor ovog leta, još uvek nema naznaka da će ga produžiti i zbog toga je veoma zanimljiva transfer meta.

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

Kediri ugovor ističe na kraju sezone, a iako su i Kedira i Anćeloti dali izjave koje upućuju na ostanak Nemca u Realu, za sada na tom polju nema konkretnih pomaka.

Mnogi veruju da je problem u Kediri, koji ne želi da pristane na manja primanja, a Real jednostavno ne želi da mu ponudi koliko traži jer, objektivno, Kedira gotovo i da ne igra ove sezone.

Nemac nema ni sreće, pošto je konačno dobio priliku u Kupu Kralja, vrlo brzo je morao da napusti igru zbog povrede glave, na sreće, nije u pitanju neka ozbiljnija povreda.

Sa Krosom, Modrićem, ali i sve boljih Iljaramendijem, Kedira očito ne može da ima zagarantovano mesto u startnoj postavi i veliko je pitanje da li će se situacija promeniti.

Nemac bi mogao da iskoristi povredu Modrića, ali za sada to ne radi, tako da je moguća prodaja već u januaru, kako bi Real uzeo malo novca od obeštećenja.

Najveći kandidat za dovođenje nemačkog reprezentativca i dalje je Arsenal, koji već godinama ima probleme na poziciji zadnjeg veznog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 05.12.2014
14:22

Ukoliko Khedira ne bude hteo da produzuje ugovor, treba ga prodati vec u januaru.
u svakom slucaju zao mi je jer je stv dobar igrac, ali povrede ga unistavaju...
Ali moram reci da me je Illarramendi odusevio na poslednjoj utakmici, decko je ostavio srce na teren, toliko je odigrao smireno, tacno i perfektno, da jednostavno zasluzuje priliku i protiv jacih klubova.