Da li će Dešam poslušati Grizmana?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 20.03.2017.
17:58
Izvor: Sportske.net

Napadač Atletika smatra da bi navala reprezentacije Francuske bila još ubojitiji kada bi ga činili on i iskusni napadač koga nema na poslednjem selkorovom spisku.

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Didije Dešam je nedavno izjavio da je Karim Mustafa Benzema pomilovan i da mu je istekla suspenzija posle skandala oko kučnog videa Matjea Valbuene, ali ime napadača Real Madrida se nije našlo na poslednjem spisku selektora 'Trikolora'.

Ipak, jedan od najboljih francuskih fudbalera u ovom trenutku, Antoan Grizman, je u intervju koji je dao za "L'Equpie" priznao da bi najviše voleo da igra u tandemu sa Benzemom.

"Mislim da bi svi Francuzi voleli njega da vide opet u reprezentaciji."
rekao je Grizman.

Benzema je poslednji put igrao za 'Galske petlove' u oktobru 2015. godine, zbog poemnute afere je propustio Evropski šampionat u domovini.

"Selektor je taj koji odlučuje. Na nama igračima koji smo priviliegovani da igramo za reprezentaciju je da pružimo svoj maksimum bez obzira na sve." zaključio je as madridskog Atletika.

Osim Benzeme, na poslednjem spisku Didijea Dešama nema n Aleksadra Lakazeta, ni Nabila Fekira, a na okupljanju se neće pojaviti ni Pol Pogba zbog povrede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 20.03.2017
23:58

dajte mi lajk ,ovisnik sam o tom

avatar
fcb
Monday, 20.03.2017
19:20

Mislim da bi Benzemu trebali doživotno da izbace iz reprezentacije. Neko ko je spreman na onako nešto, ne zaslužuje dres reprezentacije. Sa druge strane, nije mi jasno zašto nema Lakazeta, momak je strašan igrač.

avatar
PepGuardiola-Im back
Monday, 20.03.2017
19:19

Mbap je vec sada mnogo kvalitetniji od Benzeme,i zar je Grizman tolika velicina da moze komentarisati s kim treba da igra,a s kim ne?

avatar
scylla98
Monday, 20.03.2017
20:28

Jeste, kvalitetniji. Ako je dao desetak gola, ne znaci da je bolji. Treba tek da gusla da bi dosao do Benzeme. Treba da zaredja jos 5-6 sezona najmanje, pa da se stavi u isti kos. nA ova druga recenica, ne zelim da komentarisem.

avatar
Milan Petrovic1
Monday, 20.03.2017
20:33

haha, pa druze Mesi je odredjivao ko ce da bude trener Barselone i Argentine, aman... Niko nije velicina da to radi, makar to bila 2 Mesija