Da je Barsa više sreće imala, druga bi se pesma pevala...

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 10.11.2014.
21:21
Izvor: Sportske.net

Barselona je sjajno startovala, ali u poslednjih nekoliko mečeva prosuli su sve što su izgradili na samom startu sezone. Ipak, da su imali malo više sreće, ne bi tabela ovako izgledala...

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Barselona je posle poraza u El Klasiku izgubila i od Selte na Nou Kampu, ali su ovog vikenda uspeli da se vrate na pobedničke staze, pobedom nad Almerijom od 1:2.

Tim Luisa Enrikea pretrpeo je velike kritike posle poraza od Selte. Igra je bila neinventivna, neefikasna, u krajnjoj liniji, Barsa nije ni postigla gol, ali su je samo centimetri delili od toga.

Setimo se da je Barselona i pored objektivno loše igre, ipak uspela da čak 4 puta pogodi okvir gola u tom meču, i da su napadači Katalonaca bili samo malo precizniji, sigurno je da rezultat ne bi bio 0:1.

Zapravo, Barselona je tim koji je najviše puta pogodio okvir gola ove sezone, njeni igrači učinili su to čak 11 puta do sada.

Fanovi Mesija mogli bi da nađu razlog i za njegovu neefikasniju i statistički slabiju sezonu takođe u tome - od ukupno 11 puta, Mesi je okvir gola pogodio čak 6 puta.

Da su sve to bili golovi, Barselona bi sigurno bila bolje plasirana na tabeli, a Mesi ne bi toliko zaostajao u večnoj trci sa Ronaldom.

Ipak, za prosutim mlekom ne treba plakati, Barselona treba da nastavi da radi i da pokuša da stigne zaostatak koji ima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BarcaFan
Tuesday, 11.11.2014
08:23

Vrati ce se Barsa u to sam uveren, ima dosta da se jos igra, a i Luco mora prestati sa ti njegovim rotacijama, jer upravo te rotacije sto izvodi su doveli barsu u ovakvu situaciju u kakvom su...

avatar
Madridista Forever!
Tuesday, 11.11.2014
01:40

Real je daleko ispred Barselone.

avatar
bvb
Tuesday, 11.11.2014
14:26

real trenutno igra bolje, to je cinjenica. ali koliko ja znam samo je 2 boda ispred barselone. to je jedan kiks. a ne mislis valjda da ce real igrati u ovakvom ritmu do kraja sezone?

avatar
bratminli
Monday, 10.11.2014
23:48

Nemaju nista od toga sto zale promasene sanse svaki tim pogadja stative I precke samo neki timovi vise neki manje, neko ima srece neko ne, sve u svemu real ove godine daleko ispred Barse... :)

avatar
Balotelli
Monday, 10.11.2014
22:30

barsa ne zna nista