Čudan izbor - Barsin novi trener zavisi isključivo od rezultata!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.03.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net

Spisak sveden na dva imena a ovo je zaista zanimljiva situacija...

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Izgleda da je spisak kada je u pitanju budući trener Barse sveden na dva imena.

Naime, Poketino je sam rekao da nikada ne bi trenirao Barselonu, zbog prošlosti u Espanjolu, Alegri ostaje u Juventusu, takođe i Euzebio Sakristan nije raspoložen da napusti Sosijedad, on veruje da ne bi imao kompletnu podršku kluba, ali ni svlačionice, iako je igrao za Barselonu, i vodio "B" tim.

I Kuman je daleko, malo ko je uveren da bi on bio pravo rešenje, ostali su Enrikeov pomoćnik, Unzue, i Ernesto Valverde, trener Bilbaoa.

Sada je situacija takva da bi rezultati mogli da odluče. Ako Barselona osvoji Ligu šampiona ili titulu, šanse da Unzue nasledi svog sadašnjeg šefa rastu. U tom slučaju, u klubu bi procenili da je tim na pravom putu, da nisu potrebne promene, a Unzue bi samo zamenio Enrikea i nastavio istim pravcem.

Ali, ako Barsa ostane bez trofeja, ili osvoji samo nacionalni kup koji je najmanje vredan trofej, to će navodno biti signal za promenu kursa.

U tim slučaju bi Valverde trebalo možda da promeni i stil igre, ne epohalno, odnosno revolucionarno, o tome nema ni govora, ali bi ipak dobio prostor da proba sa nešto drugačijom formacijom.

Igrači ne kriju, oni bi voleli da ostane Unzue, ali ako ne osvoje jedan od dva glavna trofeja, teško da će njihova reč biti presudna.

Odlučiće direktor Robert Fernandez, izvesno je da će biti promena u igračkom sastavu, dosta toga zavisi od novca, ali i koga će od letošnjih promašaja Barselona uspeti da proda. Ako ostane Gomeš, onda nema baš prostora da se pokuša sa dovođenjem Veratija koga želi pet klubova i čija će cena biti paprena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Friday, 31.03.2017
14:32

Bice kako Mesi kaze. Neverujem Sampaoli jer je jak karakter i ne daje da ga gaze primadone a to neodgovara MSN-u.

avatar
Lecter
Friday, 31.03.2017
16:07

Dobro brate shvatili smo poznajes Mesija licno, druzili ste se pa znas kakav je covjek i najbolje poznajes situaciju u Barseloni i kako klub funkcionise :)

avatar
Steffi
Friday, 31.03.2017
12:27

Kakav bre Unzue, ovi ljudi nisu normalni, kakve dijabole pa ovo je strasno.

avatar
Friday, 31.03.2017
11:46

ovi iz barce ne znaju di gonjaju

avatar
miki1108
Friday, 31.03.2017
11:02

Da se nije rodio Mesi nikad nista ne bi osvojili. Igraci i formacije mogu da se menjaju uvek,ali bez njega njima uspeha nema.

avatar
Stefmajster
Friday, 31.03.2017
10:28
avatar
HHadzimontagic
Friday, 31.03.2017
09:36

Ima tu dosta trenera, koji su igrali u Barsi. Kuman, Koku, De Bur.Koku ima iskustvo u LS, Kuman je osvojio LS, i postigao jedini gol u finale.

avatar
Steffi
Friday, 31.03.2017
13:21

Sve moj do mojega.