CSKA bez Tea teško do pobede!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.04.2016.
16:15
Izvor: Sportske.net

Moskovljani nastavili seriju pobeda u VTB ligi.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Košarkši moskovskog CSKA ostvarili su i 27. pobedu u 29 odigranih mečeva u VTB ligi. Ekipa Dimitrisa Itudisa danas je gostovala u Minsku ekipi Tsmokija i u neizvesnoj ztavršnici trijumfovala rezultatom 83:81.

Naš Miloš Teodosić je propustio ovu utakmicu, a bez njega u timu ''Armejci'' su do trijumfa došli znatno teže nego što se očekivalo.

Andrej Voroncevič je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 16 poena, a 15 je upisao Kori Higins, dok su Vitali Fridzon i Aron Džekson postigli po 13 poena.

Podsetimo, kako sada stvari stoje, CSKA će najverovatnije biti rival Crvene zvezde Telekom u četvrtfinalu Evrolige.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Sunday, 03.04.2016
16:47

Mi skoro da i nemamo sansi protiv CSKA u Top8 fazi,to je realno.. Ono sto je zanimljivo je da kruze price da ce nam se vratiti Nemanja Nedovic,Dzenkins i Pero Antic za sledecu sezonu.. Kada bi uz to sacuvali na jos godinu dana i Milera,trebao bi nam samo jedan,izuzetno snazni,centar tipa Sloter,Hendriks ili Dorsi.. Klupa Jovic, Rebic, Guduric, Aranitovic, Lazic, Dangubic, Mitrovic, Simanic, Stimac i Nastic.. Koliko sam ja razumeo,minimalni budzet za ucesce u novoj EL je 4 miliona tako da ne bi bilo nemoguce ostvariti ovako nesto..

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 03.04.2016
20:29

Gde si citaoo tome , nisam nasao ni jedan sajt na kome pisu nesto vise o takvim stvarima , osim sportanda mada njega odmah prenose sve novine tako da dodje na isto.