Crveni karton probudio Jokanovićeve pulena, Stojković i dalje u nemilosti stratega "Šumara"

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.04.2017.
18:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Fulama upisali su trijumf na gostovanju Noriču i to sa igračem manje.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Izabranici Slaviše Jokanovića došli su do 19. trijumfa u Čempionšipu ove sezone, kako su slavili na "Kerou Roudu" rezultatom 1:2 (0:1).

Poveli su već u petom minutu gosti iz Londona, preko bivšeg fudbalera Seltika Johansena.

Norvežanin je uputio strašan udarac sa preko 20 metara udaljenosti, golman "Kanarinaca" je bio potpuno nemoćan.


Ipak, u drugom minutu nadoknade, veliki peh za goste. Napadač Kris Martin je zaradio direktan crveni karton i ostavio svoje igrač na cedilu pred drugih 45 minuta.

Jokanović nije menjao postavku, nastavio je bez špica, a to mu se vrlo brzo isplatilo. Nakon samo tri minuta igre u drugom poluvremenu, najbolji igrač ekipe Tom Kerni je postigao gol sa bele tačke i povećao prednost ekipe sa "Krejven Kotidža". Njemu je to 10. gol ove sezone, ima i isto toliko asistencija, te je prvi igrač ove sezone u Čempionšipu koji je došao do "dabl-dabl" učinka.

Dramu je pred sam kraj susreta uneo iskuni Kamerun Džerom. Velšanin je pogodio mrežu Betinelija za 1:2 u 77. minutu.

Pobedu su Jokanovićevi fudbaleri ipak overili u poslednjem minutu regularnog dela, preko Florijana Ajitea.

Fulam je uprkos pobedi ostao na sedmom mestu na tabeli, kako je glavni konkurent u borbi za šesto mesto, poslednje koje vodi u plej-of, ekipa Šefild Venzdeja slavila kod kuće protiv Kardifa sa 1:0 (0:0).


Gol odluke postigao je Forestijeri u 84. minutu.

Ekipa našeg Vladimira Stojkovića upisala je novi poraz, ovoga puta su poraženi kod kuće o Blekburna sa 0:1 (0:0), a srpski golman ni ovoga puta nije bio u protokolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Friday, 14.04.2017
18:23

Vazno je da ce on branit za Srbiju, nije vazno sto je 3 ili 4 golman nekog nizeligasa. E Muslinemozgu

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 14.04.2017
19:34

Najvažnije je da tu Srbiju redovno spašava bruke i da mu se treba zahvaliti jer je mnogo dao toj Srbiji! Doesi mu se kiks ali to se dešava i najboljima, čovek brani svim srcem za Srbiju i brani više nego dobro.. Nemoj da smarate sa Rajkovićem, on je klinac i pred njim je 10-ak godina prvog golmana reprezentacije!

avatar
Al(a)din
Friday, 14.04.2017
22:09

Haj zamisli da Hrvatskoj brani Matej Delac, ili Sloveniji Vid Belec, ili Nemackoj Ulreich ili Vize. Da Stojke brani redovno, u redu, ali kad nema mesta ni u nizeligasu, treba ga sklonit iz reprezentacije. Cim nema kontinuitet, nema nista. Cist primer je Marc Andre Ter Stegen. Covek je pre Barce branio boli glava, a sada prima skoro u svakoj utakmici po gol

avatar
Nikki92CFC
Friday, 14.04.2017
18:10

Mnogo bitna pobede za Fulam na jednom od najtezih gostovanja. Nazalost i konkurenti su pobedili. Nadamo se da Lids gubi kasnije na gostovanju kod Njukasla i posle svim silama u poslednja 3 kola za plej of a tamo je sve moguce. Srecno komsije.