Crnogorci odoleli Ibri, Makedonci već otpisani!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.11.2014.
22:46
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Crne Gore večeras je remizirala u Podgorici protiv Švedske koja je dugo imala vođstvo preko Ibrahimovića. Makedonija doživela već treći poraz i realno je otpisana iz konkurencije za plasman na EP.

Beta/AP Photo/Boris Grdanoski
Beta/AP Photo/Boris Grdanoski

Povezane vesti

Poslednji meč četvrtog kola kvalifikacione Grupe G odigrale su selekcije Crne Gore i Švedske, a njihov duel je završen bez pobednika, rezultatom 1-1.

Gosti su bolje ušli u meč i posle loše intervencije Žarka Tomaševića, prva zvezda Šveđana Zlatan Ibrahimović je u devetom minutu postigao vodeći gol - 0:1.

Švedska je bila bolji rival u većem delu meča, imao je Ibrahimović i pogođenu stativu, a Crnogorci su pretili uglavnom iz prekida i iz prekida i stigli do izjednačenja.

Igrao se 80. minut, Jovović je oboren u kaznenom prostoru gostiju, a Stevan Jovetić sa bele tačke doneo izjednačenje i vredan bod ''Sokolovima'' - 1:1.



Posle četvrtog kola, u ovoj grupi vodi Austrija sa 10 bodova, sledi Švedska sa 6, pa Rusija i Crna Gora sa po 5 bodova. Peti je Lihtenštajn sa 4, a poslednja Moldavija sa 1 bodom.

U isto vreme, Makedonija je u Skoplju poražena od sjajne Slovačke, koja i dalje ima stopostotan učinak. Večeras su Slovaci slavili sa 2-0, i to golovima Kučke u 25. i Nemeca u 38. minutu.

Slovačka je i dalje prva u Grupi C sa 12 bodova, slede Španija i Ukrajina sa po 9, a Makedonci su ostali na 3. Na začelju su Belorusija i Luksemburg sa po 1 bodom.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pedjaa11
Sunday, 16.11.2014
00:48

Tuga jad i cemer.Ovaj Brnovic sve sto zna je da u drugo poluvrijeme ubacuje ofanzivne igrace(cesto napadace) pa sto bude.I ne mogu da vjerujem da covjek lagano stavlja Jankovica na beka a nikad u zivot nije to igrao.Ja shvatam igrace Srbije koji su zvijezde u svojim klubovima pa igraju preko one stvari ali mi sem Jovetica nemamo velikog igraca i opet se svi ponasaju kao da igraju u Barseloni ili Realu...

avatar
Brat Rodrigo
Sunday, 16.11.2014
00:30

Vlado majstore ponosni smo na tebe. Naprijed Crna Goro!

avatar
Brat Rodrigo
Sunday, 16.11.2014
00:30

Mogli smo do pobjede, ali nijesmo imali srece, no i remi je zadovoljavajuci.