Crni vikend za Juventus!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 09.03.2015.
09:49
Izvor: Sportske.net

Iako nije igrao za vikend, odnosno na teren izlazi tek večeras i to sa šansom da ode na +11 u odnosu na Romu, Juve neće pamtiti nedelju po dobrim stvarima!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Italijanski šampion je pred overom titule, novo posrtanje Rome dalo je šansu "Bjankonerima" da eventualnom pobedom večeras protiv Sasuola odu na +11 i praktično potvrde titulu.

Niko ozbiljan ne veruje ni da bi Roma mogla da se vrati i da je prednost šampiona manja, ali svejedno, Juventusu se žuri da završi posao.

Ipak, juče su stizale samo loše vesti, čak iz Verone gde je Roma remizirala.

Mlađani Matijelo koji je jesenas dva puta ušao u igru u ekipi Juventusa je na pozajmici u Kjevu baš protiv Rome doživeo horor povredu. To možete videti ovde.

A onda novi šok, Martin Kaseres je završio sezonu. U pitanju su ligamenti, nije ona najteža povreda, ali zahteva hiruršku intervenciju, mirovaće dva meseca, praktično to je kraj sezone, do tada će stvari biti rešene, a cilj Urugvajca je da bude spreman za start nove sezone.

Nije da neće nedostajati u natrpanom rasporedu, ali Alegri ima dovoljno alternativa, tim pre što mu velika prednost u Seriji A dozvoljava da kalkuliše...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JuventusMladost
Monday, 09.03.2015
14:43

Steta za Kaserersa, sad nemamo zamjenu na mjesto desnog beka gde igra LIhstajner ... Jos i Mattielo koji je bio buducnost sa Ruganijem, Berardijem Moratom i Pogbom... Ovog Nainngolana treba tuzit za onaj start.