"Crne mačke" otkinule bod lideru

Autor: Boban Filipović
subota 29.11.2014.
20:26
Izvor: Sportske.net

Ni Sanderlend ni Čelsi nisu iskoristili svoje prilike na "Stadionu svetslosti", domaćini možda imaju i više razloga da žale što se završilo podelom bodova.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Poslednja utakmica subotnjeg programa 13. kola Premijer lige završena je bez golova.

Sanderlend je potvrdio da je veoma nezgodan rival "Plavcima" iz zapardnog Londona, podsetimo oni su jedina ekipa koja je odnela bodove sa "Stamforda" u Murinjovoj eri.

Danas su "Crne mačke" bile bliži pobedi od gostiju, ali nedostajalo je koncentracije u završnici.

Srspki reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su svih 90. minuta na terenu, obojica su bili u prilici da postignu gol i pružili dobre partije.

Najbolju šansu za Sanderlend u prvom delu igre propustio je Verđini, u nastavku su ozbiljnije pripretili Vikam, Altidor i Adam Džonson u dva navrata.

Murinjo je pokušao izmenama u finišu da dođe do bodova, umesto Oskara, nervoznog Košte i agilnog Vilijana ušili su Drogba, Remi i Šurle, ali to nije rezultiralo naročitim boljitkom.

Zanimljivo, Pantelimon je prvi golman koji nije vadio loptu iz mreže ove sezone protiv Čelsija u dosadašnjem toku sezone u svim takmičenjima.

pantelimon

Meč je završen bez golova, Čelsi ostaje neporažen, ostaje i lider na tabeli. Sanderlendu je ovo treći remi u nizu, četvrti meč kako Pojetov tim ne zna za poraz, u sredini tabele su, pomak u igri u odnosu na start sezone je primetan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 29.11.2014
21:28

Ocajna utakmica....Sad je Celzi osjetio na svojoj kozi sta znaci kad neko parkira autobus.