Čitaoci Marke izabrali najboljih 11 na svetu!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 27.11.2014.
20:25
Izvor: Sportske.net

Čitaoci španske Marke su učestovali u anketi i izabrali, po njihovom mišljenju, 11 najboljih na svetu u ovom trenutku. Nije preveliko iznenađenje da u tom timu ima najviše igrača madridskog Reala.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Neki će sigurno reći da su čitaoci Marke uglavnom Realovi navijači, pa će time pravdati činjenicu da su čak četiri igrača od 11 u ovom idealnom timu članovi madridskog Reala.

Ipak, ako se pogleda realno, ovo i jesu najbolji igrači na svetu u prethodnom periodu i čini se da je teško napraviti bolji izbor.

Što se tiče pojedinačnih igrača, najubedljiviji "trijumf" u odnosu na konkurente je ostvario Manuel Nojer, što je verovatno i očekivano. Čak 48,2% glasova posetilaca je otišlo njemu.

U odbrani, najviše glasova je imao Ramos, a na drugom i trećem mestu su bili Godin i Lam, koji je prethodne sezone uglavnom igrao na mestu zadnjeg veznog.

U vezi, najviše glasova imao je Kros, zatim Di Marija, pa Modrić i Roben, dok je u napadu neprikosnoven Ronaldo (najveći broj glasova posle Nojera), a prate ga Mesi i Dijego Košta.

Da li se slažete sa ovim timom?

najboljih 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Thursday, 27.11.2014
21:30

Samo izbaciti Ronalda i Robena posto su veliki individualci i trosaci lopte ostalo je sve dobro.