Cilj opravdava sredstva - Ćolov Atletiko je spreman na SVE!

Autor: Milovan Longinov
subota 23.04.2016.
20:35
Izvor: Sportske.net

Neverovatna scena danas na ''Visente Kalderonu''.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su ekipu Malage i ostali u trci za titulu, a najzanimljiviji trenutak dogodio se u finišu prvog poluvremena.

Fudbaleri Malage su bili u kontri po levoj strani, neposredno pored klupe Atletika, kada je odjednom sa iste uletela druga lopta u teren, međutim glavni sudija nije prekinuo napad.

Međutim, glavni arbitar je po završetku akcije ušao u sukob sa klupom Atletika, a nakon svađe, crveni karton je dobio Dijego Simeone koji će naredni meč posmatrati sa tribina.
 
Na usporenom snimku se vidi da je lopta došla iza leđa Simeonea, ali je Argentinac isključen pošto je bio najglasniji u svađi sa sudijom Mateom Lahozom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Saturday, 23.04.2016
22:29

Antifudbal. Lijepo je to što su oni tim i što nema izdvajanja nekih pojedinaca, zvjezdica, kao u Barsi i Realu, ali ja ne mogu gledati njihov fudbal. Tim koji dijeli prvo mjesto na tabeli sa Barselonom, postigao je pedeset golova u trideset dva kola. Da su svi timovi kao Atletiko, ovaj fudbal ne bi definitivno bio, najpopularniji sport. Toliko prljavih poteza, očajničkih i niskih udaraca, opstrukcije igre i fudbalske kreativnosti i ljepote. Baš kao što je naslovljeno - cilj opravdava sredstva. Ipak, dodao bih da je mnogo važniji put do tog cilja, nego sam cilj, jer nekada i ukus pobjede ostane gorak, uprkos tome što je ostvarena. Nadam se da će Barselona ili moj Real, da osvoje titulu, jer ovo je sistematsko uništavanje fudbala kao sporta. Danas je Rajo Valjekano, protiv Reala, pokazao, kako se igra lijep i atraktivan fudbal i da se može igrati protiv velikana i na drugi način, a ne samo ''bunkerom.''

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 23.04.2016
21:41
avatar
Don Andres
Saturday, 23.04.2016
21:25

vrlo vjerovatno pokvareniji i prljaviji fudbal nego sto je i sam murinjo znao igrati. sitne prevare, smicalice sva ta prljavstina zasjene njihov timski duh, zajednistvo, borbenost.. tuzno je sto se ovakav fudbal uopste igra. katanaco je proslost ali se simeone maksimalno trudi da ga ozivi.. samo da ode iz spanije vise..

avatar
Pipoo
Saturday, 23.04.2016
21:59

ako simeone ode iz spanije bice to veliki gubitak za La Liga ... a za drugo sve si upravu

avatar
Don Andres
Saturday, 23.04.2016
22:29

atletiko je ipak sad finansijski mocan tim tako da ne sumnjam da ce oni nastavljati trku u troje sa barsom i realom i posle odlaska simeonea..

avatar
Berba9
Saturday, 23.04.2016
22:00

Ali im takav fudbal donosi rezultate i to je na kraju ono sta se gleda, cilj opravdava sredstva

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 23.04.2016
21:23

To je jednostavno njihov stil,opstrukcija igre i jaka odbrana....Protiv Barselone se igralo ukupno 50 minuta efektivne igre,ostalo vrijeme je potroseno u Atletikovim prekidima i odugovlacenju.

avatar
AtleticoDeMadrid
Saturday, 23.04.2016
21:23

Kad se ne zna ko je krivac, ispasta sef strucnog staba, tako se radi i na terenu, ispasta kapiten.