Ćićarito - Van Gale, je l' se kaješ?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.04.2015.
10:29
Izvor: Sportske.net

Napadačima Mančester Junajteda ne ide ove sezone ako stavimo Runija na stranu, a Ćićarito igra u sjajnoj formi. Da li je Van Gal pogrešio?

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

Navijači Barselone su očekivali da se odvoje na tabeli nakon što je ekipa Real Madrida ostala bez nekoliko glavnih igrača, mislimo pre svih na Modrića, Bejla i Benzemu, ali razlika je još uvek dva boda.

Za ovu činjenicu ekipa Reala mora da se zahvali sjajnom Ćićaritu koji očigledno igra pun samopouzdanja i koji je na najbolji mogući način zamenio Karima Benzemu u timu.

Ovaj sjajni Meksikanac je ove sezone došao na pozajmicu u Real Madrid iz Mančester Junajteda pošto bi teško i među "Crvenim Đavolima" dobio priliku da igra, ali se nije naigrao ni među "Galaktikosima" zahvaljujući nezamenjivoj trojci u napadu - Ronaldo, Benzema i Bejl.

Ipak, kada bi se neko od njih povredio ili bio suspendovan, tu bi uskočio 26-ogodišnji Meksikanac i svoju priliku bi u potpunosti iskoristio.

Igrao je na 18 mečeva, ali svega 485 minuta ukupno u Primeri, a kada posmatramo broj postignut golova po minutu provedenom na terenu onda je jedino Kristijano Ronaldo bolji od njega u čitavom šampionatu, ne samo u Real Madridu.

Ćićarito postiže golove na svakih 80 minuta, dakle, nije mu potrebna ni cela utakmica da bi zatresao mrežu.


Protiv Atletiko Madrida je dobio šansu od starta u drugoj utakmici, a njegovim golom ekipa je uspela da se plasira u polufinale Lige šampiona. Juče je ponovo zablistao, postigao je dva gola u pobedi protiv Selte, a način na koji je postigao oba gola je oduševio i Karla Anćelotija.

Prvi nakon sjajne akcije sa Rodrigezom, drugi nakon fenomenalnog prijema lopte koju mu je prosledio Serhio Ramos.

Ono pitanje koje se postavlja u ovom trenutku jeste da li je Mančester Junajted pogrešio što ga je prosledio na pozajmicu i hoće li ga Real Madrid otkupiti na kraju sezone ako nastavi sa ovakvim partijama?

Jedno je sigurno, Benzema ima zagarantovano mesto kada se vrati nakon povrede, verujemo da je tako i sa Bejlom. Ova lepa epizoda Havijera Ernandeza će se završiti, a pitanje je šta će on želeti nakon što prođe ovih pet minuta slave.

Reklo bi se da je u ovom trenutku potrebniji Mančester Junajtedu nego Real Madridu imajući u vidu formu napadača "Crvenih Đavola", ali sada se ne pitaju samo oni, Van Gal ga se prelako odrekao na početku sezone zbog Radamela Falkaa koji postiže golove na svakih 300 minuta u dresu Mančester Junajteda.

Malo bolji je Van Persi, on postiže na 200 minuta. Ipak, ni to nije dovoljno za napadača koji igra u Mančester Junajtedu.

Gde vidite Ćićarita naredne sezone?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mun.Utd
Tuesday, 28.04.2015
14:23

Moja najveca zelja je da Junajted dovede Kejna iz Totehema, on je 1993 godiste i lezi mu liga sto je dokazao sa golovima ove sezone, na njega junajted netreba da stedi pare zato sto je dugorocno resenje u napada, a nema potrebe ni da se prilagodjava na ligu, uz igrace koje ima junajted on moze svake godine da postize po 30 golova po sezoni, i onda prodati van persija, falkao da vrate u monako i kupiti Austina iz QPR da bude u rotaciji sa Kejnom jer on nebi trebalo da kosta mnogo jer i QPR ispada iz lige a takodje je dobar napadac.

avatar
Milosch
Monday, 27.04.2015
21:41

Nije mi jasno zasto nije ostao makar kao dzoker sto je i bio kod SAF. Da je imao minutazu kao Falkao ove sezone dao bi makar 10 golova a uz to bi i mnogo manje kostao. Jos nije kasno da se greska ispravi.

avatar
m.u.r.
Monday, 27.04.2015
20:19

Chica treba da ostane u junajtedu

avatar
Аполо
Monday, 27.04.2015
17:54

Moras biti konstantno dobar da bi se LVG kajao, mada uprkos svemu mislim da je Cicarito igrao bolje u MU nego trenutno Falkao. Mozda ce mi ostati neostvarena zelja, da LVG dovede Cavanija, a CIcarito da bude rotacija.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 27.04.2015
14:36

zasto da se kaje ... pa cica je jos igrac utd-a i na njima je da li ce ga zadrzati !!!!

avatar
Колатерална Штета
Monday, 27.04.2015
17:23

pa da, ali RM ima opciju da ga otkupi za određenu svotu novca, nije prevelika, manja je od 20 miliona

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 27.04.2015
22:17

ma znam , ali tesko ce real njega uzeti !

avatar
Kapitalac
Monday, 27.04.2015
12:23

Nisu problem Junajteda igrači, već postavka igre, ako smijem reći od Unitedovaca-trener. Čista dekadencija fudbalske igre.

avatar
Benz9
Monday, 27.04.2015
13:10

ako je samo do trenera kako to da onda runi ima vise golova nego RVP i falkao zajedno,a 2 mjeseca je igrao zadnjeg veznog.....

avatar
Milan Jovanovic
Tuesday, 28.04.2015
04:23

Tako sto je Runi klasa za obojicu .. A i neko mora postizati golovi kad ovi ne umeju.. NJih dvojica su igraci gde se igra mora praviti oko njih, a u MAN U. toga nema .. Nesto tipa kao Tores u Liverpool-u, igrao je jer je igra gradjena oko njega, davao golove, u Celsiju se nije igralo oko njega i nista, iako je igrao solidno, nema golova, tako su ovi u Atl Madrigu odnosno Arsenalu bili glavni i dobri, a ovde nisu :D

avatar
John Silver
Monday, 27.04.2015
12:13

Treba ga LvG zadržati naredne sezone,naravno ako Real neotkupi ugovor! Vjerovatno će otići RvP a nevjerujem da će otkupiti Falkaov ugovor.Napad Junajteda sledeće sezone Runi,Ćićarito,Vilson i dovesti još jednog napadača možda Kejna ili Berinja!

avatar
Monday, 27.04.2015
12:04

Uzeti nekog navalnog spica koji ce biti slobodan na leto (Luiz Adrijano), i vratiti ''Graska'' sa pozajmice i resiti pitanje napada.

avatar
MUFC20
Monday, 27.04.2015
11:03

Treba i mora da se kaje ! Doveo je napuhanu zvjezdicu koja nije u stanju da uputi šut u okvir gola , dok je Chicha veoma zahvalan i koristan igrač , nije neki tehničar ali je gol igrač i donosi rezultat , siguran sam da bi mnogo više pokazao od Falcaa ove sezone u Unitedu a svi su mu tako lahko okrenuli ledja ne valja nam to.

avatar
Ako Dule kaze...
Monday, 27.04.2015
10:54

Eno ga place, a suze padaju uz ritam Tiesta,Van Buuren-a i Avicii-a, dok ga Giggs drzi u svom narucju, tiho saputajuci mu na uvo, sve one lepe reci koje je saputao i zeni svoga brata.

avatar
Marko14
Monday, 27.04.2015
10:40

Navijač sam Mančestera, ali smatram da je greška što ga je LVG pustio. Pa dečko je kod Fergusona sam znao da preokrene utakmicu, a i sad to pokazuje u Realu. Falkaov učinak nije ni za WBA, a kamoli za Mančester. Mislim da bi Čičaritov učinak ove sezone u Mančesteru bio daleko bolji od Falkaovog. Svakako ga vratiti iduće sezone jer dečko igra srcem.

avatar
Balkan
Monday, 27.04.2015
17:16

Protiv Mcdonsa je igrao imao je sansu nije mogao pogodit tribinu a kamoli gol spanska liga je puno meksa liga sto se tice igranja i prekrsaja