Ćićarito progovorio: "Junajted nije verovao u mene"

Autor: Miloš Marković
nedelja 21.09.2014.
09:52
Izvor: Sportske.net

Šta god se govorilo o njegovom transferu u Real Madrid, Havijer Ernandez razmišlja samo o terenu, na kome je sinoć pokazao da se na njega ozbiljno može računati.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Havijer Ernandez je svoj golgeterski skor u dresu Real Madrida otvorio u ubedljivoj pobedi svog tima u kojoj je postigao dva evro-gola, udarcima iz daljine.

O njegovom dolasku u Madrid se u poslednje vreme govorilo iz nefudbalskog ugla, tvrdilo se da je Ćićarito 'kolateralna šteta' pojedinih dogovora i privrednih projekata, te utešna nagrada za neuspeli transfer Kolumbijca Falkaa.

Ipak, sam Ćićarito se ne zamara spekulacijama, koncentriše se isključivo na igru, želi da dokaže Junajtedu da je pogrešio.

"Nisam imao samopouzdanja. Bio sam strpljiv i zato sam danas ovde. Iza mene je teška godina, naročito zbog toga što niko u Junajtedu nije verovao u mene. Anćeloti ima vere u moje sposobnosti i to me motiviše da se trudim i radim."

Real Madrid je san svakog fudbalera, zaista želim da se pokažem u što boljem svetlu dok sam ovde."
, rekao je on.

U međuvremenu, engleski mediji javljaju da je njegov ostanak u Realu i nakon isteka pozajmice gotova stvar, te da su utanačeni i detalji otkupa ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke