Ćićarito impresionirao saigrače

Autor: Beta Beta
petak 30.10.2015.
23:46
Izvor: Beta

U Leverkuzenu ne kriju oduševljenje što se havijer ernandez brzo adaptirao na novu sredinu i što od samog starta trese protivničke mreže.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Fudbaler Bajer Leverkuzena Havijer "Ćićarito" Ernandes ostavio je odličan utisak na ostatak tima, izjavila je danas mlada nada "aspirindžija" Julijan Brant.

"Ćića je miran, kao svako ko je nov u nekoj grupi. Ne želi svako sa mnogo iskustva, stečenog igranjem za Real Madrid i Mančester Junajted, da se bakće sa mladima. Sa njim to definitivno nije slučaj. Stvarno je otvore, iskren i fantastičan fudbaler. Već je dao gol u svim takmičenjima u kojima učestvujemo i od njega može mnogo da se nauči", rekao je Brant za sajt Bundeslige.

Bajer za vikend igra derbi ovog kola Bundeslige, protiv Volfsburga, bivšeg Brantovog kluba.

"Mislim da će definitivno biti osećanja, jer sam ipak tu proveo dve i po godine, i mnogo sam trenirao sa prvim timom i upoznao se sa momcima tamo, tako da je definitivno fer da se kaže da je to posebna utakmica za mene", rekao je 19-godišnji vezista koji je na kup utaikmici protiv Viktorije iz Kelna postigao gol i zabeležio čak tri asistencije.

'Farmaceute' i 'Vukove' na tabeli deli jedan bod, oba tima postižu mnogo golova i primaju mnogo, a Bajer je odigao tri utakmice sa mnogo golova, koje su se završavale 4:4, 4:3 i 6:0, a u prošlom susretu Volfsburga i Leverkuzena postignuto je devet golova.

"Svašta može da se očekuje. Dosadna pobeda od 1:0 bi nam, doduše, bila dovoljna", rekao je Brant kroz smeh.

"Ozbiljno sad, verujem da će ovo biti vrlo dobra fudbalska utakmica, jer je ovo susret dva tima iz vrha tabele. Definitivno ćemo mi pobediti i preskočiti Volfsburg na tabeli. To bi bilo sjajno pred utakmicu s Romom u Ligi šampiona", rekao je Brant.

Bajer je protiv Rome vodio 2:0, onda gubio 2:4 i na kraju odigrao 4:4. U prvenstvu protiv Štutgarta je gubio 0:2 i 1:3, ali je na kraju pobedio 4:3.

"Mislim da su to samo trenuci. Pre ne mnogo vremena smo imali po pet ili šest utakmica bez primljenog gola. Možda ćemo u Volfsburgu započeti novu takvu seriju", rekao je Brant.

Mlada nada nemačkog fudbala priznao je uz osmeh da više voli utakmice sa mnogo golova.

"Mislim, u stvari, da su lude utakmice kao što je ona sa Štutgartom, jako dobre za moral tima. Gubiš dva puta sa po dva gola, ali ipak preokreneš. To je sjajan osećaj. A posle meča pomisliš kako su ti sjajni saigrači i kako ste svi odigrali veliku utakmicu. Dok god dajemo više golova nego što primamo, ne postoji nijedan problem na svetu", zaključio je Brant.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milosch
Saturday, 31.10.2015
11:31

Sjajan igrac i pravi golgeter, imao je mesta u ovom MUFC.

avatar
M. Skrtel
Saturday, 31.10.2015
01:00

Sa 22 godine je došao iz Meksičke lige i uspeo da se adaptira u Junajtedu. Proveo je i jednu solidnu sezonu u Realu, tako da mislim da on može da se odlično uklopi u bilo kojoj ligi, naravno ukoliko mu se pruži šansa.

avatar
xman
Saturday, 31.10.2015
01:47

Mislim da je ovaj momak strasan potencijal i da bi se kod nas sjajno snasao...

avatar
barça mes que un clu
Saturday, 31.10.2015
02:05