Čičarito hvali Fergija i Van Gala, upadljivo ne pominje Mojesa

Autor: Đorđe Đokić
četvrtak 04.09.2014.
21:08
Izvor: Sportske.net

Meksikanac dao intervju lokalnom radio po dolasku u Madrid. Nahvalio Fergusona, kao i Van Gala, ali Mojesovo ime nije pominjao.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Čičarito je stigao u Madrid. Kakvo će pojačanje za Real biti, tek ćemo videti. Ferguson veruje da će postizati golove i da će se isplatiti Madriđanima.

Meksikanac je predstavljen navijačima, dao je i prvi intervju za lokalni radio. Neki odgovori su zanimljivi.

"U tri godine koje sam radio sa Fergusonom on je izvukao najbolje iz mene. Dosta sam igrao, on je znao kako da me koristi." - iskren je Čičarito koji je kod Fergusona postizao golove, često i ključne na utakmicama.

Za Van Gala je rekao da je sjajan trener, da je laž da traži fizički nadmoćnije napadače. Rekao je da su on i Van Gal pričali iskreno i otvoreno, da mu je Van Gal rekao da bez evropskih utakmicama mu ne treba mnogo igrača i da neće mnogo rotirati igrače, te da će zbog toga neki igrači biti nezadovoljni. Zato mu je ponudio opciju da ode na pozajmicu.

Zanimljivo je da Mojesa nije pomenuo po imenu. Kad je pričao o Fergusonu i o načinu na koji ga je koristio u utakmicama i kako je izvlačio najbolje od njega, Čičarito je rekao.

"Ferguson je znao kako da me koristi, ali na žalost nisam imao isti tretman kod trenera koji ga je nasledio" - je sve što je Čičarito rekao o Mojesu.

Kaže i da se kod Di Marije, Mate i De Hee raspitao o životu u Madridu. Otkrio je i da Di Marija ne govori engleski, ali da mu je klub uzeo učitelja i da će brzo napredovati i na tom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke