Četvrta pobeda Liverpula - Grujić ponovo strelac!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.07.2016.
22:45
Izvor: Sportske.net

Golovima srpskog internacionalca Marka Grujića i Alberta Morena fudbaleri Liverpula upisali su i četvrtu pobedu u sklopu priprema za novu sezonu. Utakmica će biti upamćena i po tome što je rezervni golman Šamal Džordž morao da igra u polju.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula odigrali su u sredu četvrtu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a duel na "Džon Smit" stadionu obeležila je još jedna odlična partija Marka Grujića koji je postigao svoj drugi gol za "Crvene".

"Redsi" su kao gosti savladali Hadersfild sa 2:0 (1:0) golovima Marka Grujića i Alberta Morena.

Golove pogledajte OVDE!

Liverpul je i večeras nastupio bez nosilaca igre iz prethodne sezone pošto su reprezentativci dobili dodatno vreme za odmor, a u takvoj postavci stvari najzapaženiji su bili naš Marko Grujić i Sadio Mane.

Vodeći pogodak za Liverpul postignut je u 31. minutu prvog poluvremena kada je posle akcije po desnoj strani lopta stigla do Marka Grujića koji posle nešto slabijeg prijema odlično šutira levom nogom i postiže svoj drugi gol od dolaska na "Enfild".

Mogao je Liverpul samo tri minuta kasnije da duplira prednost ali je penal koji je iznudio Sadio Mane promašio Felipe Kutinjo.

Hadersfild je u prvom poluvremenu imao jednu dobru šansu ali se u toj situaciji istakao golman Karius.

Nastavak utakmice doneo je promene u sastavu pa je teren, između ostalih, napustio i Marko Grujić koji je za 90 odigranih minuta u duelima sa Flitvudom i Hadersfildom uspeo da postigne dva gola i uradi još dosta dobrih stvari.

Drugo poluvreme bilo je manje interesantno u odnosu na prvo ali je Liverpul u završnici stigao do drugog pogotka i to nakon penala koji je izveo Alberto Moreno.

Na stadionu "Džon Smit" videli smo i jednu jako interesantnu situaciju jer je rezervni golman Liverpula Šamal Džordž, u nedostatku izmena, morao da zameni povređenog Lukaša Leivu.

Liverpul je tako završio meč sa dvojicom golmana na terenu ali je i pored toga stigao do četvrte pobede u pripremnim mečevima i to ponovo bez primljenog gola.

Dodajmo i to da je naš Lazar Marković odigrao drugih 45 minuta ali je njegova partija bila znatno slabija od one iz meča sa Viganom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ramazzotti_blu
Thursday, 21.07.2016
11:47

Napred Grujo, nadam se da ces izboriti mesto u startnoj postavi!

avatar
lpool
Wednesday, 20.07.2016
23:47

To bi bilo to sto se Markovica tice..

avatar
NIKE
Wednesday, 20.07.2016
23:19

Gruja on the fire!

avatar
Мунгос
Wednesday, 20.07.2016
23:04

Твоја дебитантска утакмица, позиција ти голман, а шаљу те да играш нападача, притом Клоп ти у шали говори да ти је задатак да постигнеш гол, а не да примиш. А био је и близу да га постигне :-D

avatar
(anti)talentovan lik
Wednesday, 20.07.2016
23:03

Svidja mi se kako je ekipa stojala na terenu ova prethodna 4 pripremna meca. Grujic samo neka ovako nastavi i iskreno bih volio da vidim njega i Dzana iza Vajnalduma ako dodje u startnoj postavi sledece sezone.

avatar
RamboBaba_CZV_ManUtd
Thursday, 21.07.2016
06:40

Gde ce svi da vam igraju ako dodje Vajnaldum? Vec sada imate dosta igraca u ofanzivnom delu veznog reda. Mada, Vajnaldum bi stvarno bio pojacanje kada bi bio konstantan.

avatar
RamboBaba_CZV_ManUtd
Thursday, 21.07.2016
11:22

Super sve to deluje, ima da se koljemo za titulu! :D

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 21.07.2016
10:55

Mogao bi da se uklopi na lijevo krilo, takodje mislim da ce Markovic da ode, tako da bi se anulirala ta razlika u kvantitetu napadaca, jos koja povreda u toku sezone u napadu, pa da se hvalimo sirokim rosterom :D

avatar
CZYNWA
Thursday, 21.07.2016
08:45

Gruja/Milner, Emre - Mane, Kutinjo, Vajnaldum - Staridz/Firmino

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 20.07.2016
22:59

Pojacanja za sad za svaku pohvalu. Karijus konacno imao priliku da se pokaze odlicnom paradom.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 20.07.2016
22:50

Ako ovako nastavi,Grujic ce preci da igra napdaca.:)Ono sto je jako vazno za njega je to sto se odma nametnuo kao dobar strijelac,a znajuci da je Klop izvrstan trener koji gaji ofanzivan stil igre,sada ce Grujic cesto da bude blize golu i tako ce biti u prilici vise da pogadja mrezu.

avatar
Vernes Delic
Wednesday, 20.07.2016
22:49

Nije lošeenAli nisu ovo ni pravi klubovi pa da se ekipa testira ali ok dobro je neka se uigraju malo

avatar
Kralj Stiven
Wednesday, 20.07.2016
22:49

Iako nisu bili neki protivnici dobro je sto nije primljen nijedan gol cisto zbog Kariusovog samopouzdanja.Prvo poluvreme dobro drugo cisto se izaslo na teren.Marko je ovom partijom i golom verovatno sebi kupio mesto u rotaciji na turneji.Steta sto Dzordz nije izveo penal bila bi dobra fora :D