Ćerći: "Prelazak u Atletiko je loš potez"

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 23.03.2015.
00:50
Izvor: Sportske.net

Talentovani napadač priznaje da je pogrešio kada je odlučio da napusti Italiju i preseli se u Španiju.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Alesio Ćerći, napadač Atletiko Madrida koji se trenutno nalazi na pozajmici u Milanu, je izjavio da je prelazak u Atletiko bio loš potez, ali da je sada fokusiran samo na Milan i što bolje igre u dresu milanskog kluba, javljaju engleski mediji.

"Očekivao sam više i od sebe i od kluba. Znao sam da će biti teška godina, jer nisam trenirao pred početak sezone. Napravio sam pogrešan izbor, ali se nadam da će sve da se vrati na svoje mesto.", izjavio je Ćerći za medije.

Italijanski napadač koji je u januarskom prelaznom roku stigao u Milan, dok je u suprotnom smeru otišao Fernando Tores, još uvek nije postigao pogodak za svoj novi klub, ali se nada da će uskoro i to da se desi.

Takođe, Antonio Konte, selektor reprezentacije Italije ga je uvrstio na spisak igrača na koje računa za naredna dva meča koja očekuju Italiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Saznao sam da sam dobio poziv na poluvremenu meča sa Kaljarijem i bio sam oduševljen. Došao sam ovde da igram fudbal. Znam da je ova godina loše počela i da se vratim u staru formu po kojoj sam postao poznat.", zaključio je 27-godišnji fudbaler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke