Centurion Bufon: "Ne bi trebalo da se plašimo bilo koga"

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.11.2015.
12:16
Izvor: Beta

Na utakmici protiv Sitija je stigao do svog 100. nastupa za Juve. ističe da taj tim ne treba nikoga da se plaši.

BETA/AP Photo/Sebastian Konopka
BETA/AP Photo/Sebastian Konopka

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je danas da njegova ekipa posle plasmana u osminu finala Lige šampiona i pobede nad Mančester sitijem ne treba da se plaši bilo kog evropskog tima.

"Ukoliko budemo na nivou kao sinoć protiv Sitija izgledamo kao jedan od najboljih timova Evrope, ali i tim koji može da igra svima i nikoga se ne plaši",
rekao je Bufon, a prenose italijanski mediji.

Juventus je sinoć na svom terenu pobedio Mančester siti golom Marija Mandžukića u prvom poluvremenu i zborio plasman u osminu finala Lige šampiona.

U drugom meču Grupe D Lige šampiona Borusija Menhengladbah je savladala Sevilju sa 4:2, pa je i Mančester siti izborio učešće u nokaut fazi takmičenja.

"Ipak, ne mislim da smo glavni konkurenti za titulu. Pre svega prvi favoriti su Barselona i Bajern Minhen, a mi smo odmah iza njih, u sledećoj grupi timova", rekao je iskusni golman Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juventino SS
Thursday, 26.11.2015
19:30

Tako je legendo.

avatar
GetOverHere
Thursday, 26.11.2015
15:37

Snaga Juventusa je u tome sto oni ne moraju biti dobri kao Barsa jer ce peotiv njih svaki drugi tim izgledati kao neka osrednja ekipa. Takticki možda i najpotkovanija ekipa.

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Thursday, 26.11.2015
14:26

Bas tako, Barca i Bayern su favoriti, nakon njih, kao favorite iz sjene mozemo smjestiti Real, PSG, Juve te mozda Chelsea