Čempionšip - Jokanova ''petarda'', Mitar rešetao, Stojketov Notingem tone...

Autor: Darko Mitrović
subota 29.10.2016.
18:07
Izvor: Sportske.net

Ovog popodneva odigrana većina utakmica 15. kola engleskog Čempionšipa.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Uz ekipu Brajtona, koja je sa pet lopti u mreži ispratila Norič, posebno se istakao Jokanovićev Fulam, koji je istim rezultatom, 5:0, deklasirao trećeplasiranu ekipu Hadersfilda!

Već u prvom poluvremenu sve je bilo rešeno, Martin Kalas i Piazon su doneli tri gola prednosti ekipi Fulama, koja je u nastavku svoj trijumf učinila još ubedljivijim. Prvo je Martin iz penala u 63. minutu postigao svoj drugi gol, a za ''petardu'' se pobrinuo Mekdonald, četiri minuta kasnije.

Kako smo i objavili tokom popodneva, blistao je i naš reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je, baš kao i u Liga Kupu pre nekoliko dana, bio dvostruki strelac u trijumfu nad Prestonom. Ovoga puta, ''Svrake'' su kao gosti slavile sa 2:1 i zadržale lidersku poziciju na tabeli, sa tri boda više od Brajtona.

Na prvi Mitrov gol čekalo se do 59. minuta, a dvanaest minuta kasnije on je duplirao vođstvo Njukasla.

Domaći su do kraja uspeli da golom Bekforda u samom finišu stignu do počasnog pogotka.

Jedini poraz od naših predstavnika u Čempionšipu, i ovoga puta je pretrpeo naš najbolji golman Vladimir Stojković, sa svojim Notingem Forestom.

'Šumari'' su danas gostovali ekipi Redinga i pretrpeli treći uzastopni poraz. Domaćin je slavio sa 2:0, a posle još jednog neuspeha, Notingem je pao na deobu 20. mesta.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kucky Dog
Saturday, 29.10.2016
18:37

Bravo Jokane, samo rasturaj. Od kakvih igrača čovek napravi tim...svaka mu čast

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 29.10.2016
18:22

Kako jadno zvuci.... nas najbolji golman brani u otprilike 20oj po jacini ligi za tim koji je 20ti na tabeli i koji prima 2 gola u proseku

avatar
Kucky Dog
Saturday, 29.10.2016
18:37

Šta pričaš ti? Engleska druga liga (Čempionšip) je jačine Holandske ili Belgijske prve lige a to što prima tolike golove je zbog toga što Notingem igra ofanzivan fudbal pa je samim tim i golman na streljani čitav meč.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 29.10.2016
23:11

Jeste,jeste kako nije,skoro ko Portugalska,divljina liga,kada je Premijer liga po uspehu klubova u evropi 4-5 ovi mogu samo 20ti biti

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:12

Mitaar doneo tiket. HVALA MITREE!