Čempionšip - Bravo, Jokane!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.12.2014.
18:04
Izvor: Sportske.net

Ekipa Votforda, na čelu sa srpskim stručnjakom Slavišom Jokanovićem, nastavila uspešan pohod ka Premijer ligi.

Twitter: Watford FC
Twitter: Watford FC

Povezane vesti

Danas su na programu utakmice 24. kola engleskog Čempionšipa, a našu najveću pažnju privukla je ubedljiva pobeda Jokanovićevog Votforda, koji je sa 4-2 kao gost savladao ekipu Kardifa.

Ovo je Votfordu četvrta pobeda u poslednjih pet kola, ali je prvi do gola stigao domaći tim, i to preko Le Fondrea u 19. minutu. Ipak, u finišu prvog poluvremena potpuni preokret - prvo je Gedura u 41. izjednačio, da bi na 1-2 preokrenuo Igalo četiri minuta kasnije.

Gosti su u istom ritmu nastavili i u drugom poluvremenu. Kada je Gedura u 62. minutu postigao i treći gol za Votford, postalo je jasno da bodovi odlaze iz Kardifa.  Domaće je dotukao Anhela u 82. minutu, da bi ubedljiv poraz Kardifa ublažio Džons u poslednjim trenucima utakmice.

Uspešan u gostima bio je i Žigićev Birmingem, koji je sa 3-1 savladao ekipu Notingema, a srpski internacionalac je dobio priliku u poslednjih desetak minuta.

I vodeći Bornmaut nastavlja sa pobedama, danas je bio bolji od Milvola sa 2-0 i još više se približio plasmanu u elitu.

Na taveli, Bornmaut vodi sa 48 bodova, drugi je Ipsvič sa 44 (meč manje), a treći Midlsbro sa 43. Sledi Derbi sa 42 boda (meč manje), a Jokanovićev Votford je na petom mestu sa 41 bodom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke