Čelsijevi 'Brazilci' srušili Kristal Palas

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 03.01.2016.
16:20
Izvor: Sportske.net

Preporođeni 'Plavci' ubedljivo slavili u gradskom derbiju.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Klub sa 'Stamford Bridža' trijumfalno je ušao u nou godinu, i tako najavio bolje dane, nakon očajnog prvog dela sezone.

'Plavci' su savladali ekipu Kristal Palasa rezultatom 3-0, i tako zabeležili prvu pobedu na gostovanju u Premijer ligi, nakon 23. avgusta, kada su slavili protiv ekipe Vest Bromvič Albiona.

Dolazak Gusa Hidinka već se odrazio na igru kluba iz zapadnog Londona, pošto su Oskar i Dijego Košta igrali kao 'preporođeni' na 'Selhurst Parku'.

U sasatvu Čelsija bio je Bane Ivanović, dok je naš drugi reprezentativac, Nemanja Matić meč posmatrao sa klupe sve do 87. minuta, kada je ušao umesto Oskara, pošto se Hidink opredelio za Obi Mikela.

Ekipa Kristal Palasa bila je lišen usluga dva veoma bitna fudbalera, Johana Kabaja i Janika Bolasija, što je itekako uticalo na njihovu igru.

U 16. minutu, igru je zbog povrede napustio Eden Azar, a umesto njega je ušao Pedro.

U 29. minutu 'Plavci' su načeli mrežu 'Orlova', kada je Oskar postigao gol, nakon sjajne asistencije Dijega Košte.

Vilijan je u 60. minutu udvostručio prednost 'Plavaca' spektakularim pogotkom, nakon asistencije zemljaka Oskara. On je jedini fudbaler koji je postigao 3 gola van kaznenog prostora.

Dijego Košta je 6. minuta kasnije 'krunisao' svoju dobru igru, i rešio sve dileme na ovom meču.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 03.01.2016
23:31

Zasluzena pobeda Celzija,nadam se da ce uci u seriju od 4-5 pobeda,kako bi se priblizili timovima za EVROPU :D

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 03.01.2016
23:29

Sjajna igra Celsija.U prvih dvadesetak minuta je Palas vrsio veliki pritisak na odbranu Celsija,cak su i izveli 3 kornera a ove sezone i nismo bas dobri u branjenju prekida ali to je samo jedna u nizu losih stvari Celsija ove sezone( koje se popravljaju)!Odlicno smo odupreli pritisku i onda je usledila odlicna igra Celsija.Dobar laznjak Koste pri prvom golu i asistencija Oskaru a sto se Oskara,on osim gola uopste nije doprineo igri Celsija!Ivanovic je igrao dobro ali treba polako da se preusmjerava na klupu i da se da sansa Rahmanu a Aspi da igra na svojoj prirodnoj poziciji-desnom beku.Zuma me odusevljava iz utakmice u utakmicu,kakva sigurnost pri tim startovima...Teri(moj omiljeni igrac) igra sjajno iako je pre nekih mjesec dana napuni 35 god. Za razliku od ostalih,mene uopste ne iznenadjuje odlicna igra Mikela.Sasvim suprotno.Oduvjek sam zna da je Obi veoma dobar i zahvalan igrac koji ce na terenu da uradi tacno ono sto se od njega trazi! Fabregas...ne znam... Nije los ali nije ni dobar.Mada, iako ga nikad nisam voleo previse i oduvek sam znao da nije previse dobar igrac,igra mu se popravlja i veliku je ulogu imao pri prvom golu.Usput treba vecu minutazu da dobijaju Loftus i Ramires.Kao sto sam vec rekao za Oskara-nedovoljno dobar,previse manekenski igra.Oskar mora na trasfer listu,iako mislim da kad bi otisao u Juventus dobro bi igrao jer mislim da bi mu bolje legla Seria A.Azar-vidjecemo... ali u svakom slucaju odlican igrac! Pedro ulaze veliki trud,to treba ceniti, i pruza solidne partije.Od njega ocekujem da poveca svoj nivo igre.Willian-bez teksta sam.... najbolji igrac Celsija ove sezone!! Vise nego svi na ovom svetu je zasluzio onaj spektakularni gol svojim odlicnim igrama i trudom!! Kosta je popravio i igru i ponasanje!!
Mnogo puta sam rekao ako Dijego usmjeri paznju na igru umjesto na tucu mnogo mnogo bolje ce igrati.Sto je upravo i situacija.Mislim da bi Hidnik trebao da jednu utakmicu oproba igru sa 2 napadaca ali ipak to nije neophodno ako Celsi nastavi sa ovakvom igrom!Kao sto kazu- zasto popravljati nesto sto nije pokvareno! Sto se transfera tice ne bih voleo da niko ode(osim Oskara) a ne mora niko ni da dodje(osim Jarmolenka ako moze).Sto se Grizmana tice mislim da se ne bi snašao u Celsiju.Ali to je moje licno misljenje mozda gresim ali.....

avatar
NIKE
Monday, 04.01.2016
00:00

Sve ti je na mjestu, slažem se za Oskara, osim prelijepe sestre ništa od njega. :D

avatar
Los Vikingos
Sunday, 03.01.2016
19:03

NIsam simpatizer Celzija, ali danas sam uzivao u igri Vilijana, decko je najbolji u Celziju od pocetka sezone. Zasluzena pobeda.

avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 03.01.2016
17:56
avatar
Sunday, 03.01.2016
17:50

Bravo momci jedno veliko BRAVO!!!

avatar
lamps8
Sunday, 03.01.2016
17:43

odlicna utakmica pogotovo u napadu igra se sa idejom,mikel me odusevio kako je odigrao covek kao da nije bio rezerva 3-4 godine.

avatar
Carina
Sunday, 03.01.2016
17:42

Ne treba nista najavljivati, utakmica po utakmica, pa da vidimo u kakvom cemo stanju docekati dvomec sa PSZ-om. Vilijan pokretac ponovo.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 03.01.2016
17:37

Jedini igrac u Celziju koji je od pocetka sezone igra sjajno,to je Wilijam.

avatar
MIlan Simic
Sunday, 03.01.2016
17:37

Wilian izrasta u vrhunskog igraca :)

avatar
Brat Sergio (Return)
Sunday, 03.01.2016
18:22

Pazi mnogo je tesko biti dobar u prosjecnom Celziju...

avatar
Carina
Monday, 04.01.2016
12:44

Da je Negredo malo pismeniji, ne bi osvojili ni taj jedan bod sinoc.

avatar
obertan
Sunday, 03.01.2016
23:02

ti ga pretjeras uvijek

avatar
West London
Sunday, 03.01.2016
17:32

New year old Chelsea potpuno zasluženo dominirali smo u svim segmentima igre krivo mi je što se eden ozlijedio ali nadam se da je samo istegnuće konačno oscar kakvog trebamo u svim utakmicama willian fantastičan još koja golčina ma cijeli tim se poboljšao guus donijeo promjene nabolje sljedeće kolo doma protiv wba polako ali sigurno korak po korak ide se ka vrhu.

avatar
brekbaCh
Sunday, 03.01.2016
17:30

u Novu Godinu, stari Celsi... dobra utakmica, zasluzena pobeda

avatar
NIKE
Sunday, 03.01.2016
17:28

Kosta odlaskom Mourinhoa postao najbolji igrač tima, postiže golove, asistira, ne udara nikoga, samo gleda na loptu i gol. Ovo je četvrti meč zaredom da Chelsea nije izgubio, da je Oskar dao onaj penal bilo bi 10 od 12 bodova, Čim Kosta trči i otvara prostor, odmah i Fabregas igra dobro, po meni jedino Oskara treba na transfer listu i dovesti Grizmana, Bane je tadođe spor, ali malo se popravio od povrede, pa za sada uredu. Kao navijač plavaca odustao sam od misli da možemo do 4tog mjesta, ali svaka pobjeda je dobra za dizanje samopouzdanja pred FA kup i LŠ, iskreno se nadam da će nam stići pojačanje na mjestu 10ke - Oskar nam je najslabija karika tima i najviše oscilira sa formom, napadač posle ovakvog Koste i nije više potreban. Pohvala i za par Zuma-Terry, po meni Kejhil treba igrati samo u slučaju nekih povreda.

avatar
Sunday, 03.01.2016
17:58

Teseira ili Grizman umesto Oscara, za napad ako ide Falcao i Remi onda vratit Solankea i dovest Batcuija. Stouns ili Varvane ili mozda vratit Kristijansena. I to je to sto bi ja uradio.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Sunday, 03.01.2016
18:08

Sve si objasnio,u potpunosti se slazem sa tobom

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 03.01.2016
17:27

To je to vracamo se 2016 je nasa.#CFC

avatar
Shone
Sunday, 03.01.2016
17:27