Čelsijeva 'kolonija' vraća Milan na stare staze?

Autor: Miloš Marković
sreda 24.09.2014.
15:13
Izvor: Sportske.net

Italijanski klub od ove godine ima četvoricu (bivših) fudbalera londonskog Čelsija. Mogu li Plavci biti 'Holanđani' nove ere Milana?

Beta/AP Photo/Paolo Lazzeroni
Beta/AP Photo/Paolo Lazzeroni

Povezane vesti

Rano je za svaku vrstu procene, ali Inzagijev Milan prikazuje znake života.

Posrnuli gigant se lagano budi, tokom leta je dovedeno nekoliko novih igrača, rosoneri u svojim redovima imaju četvoricu fudbalera koji su do skora nosili dres londonskog Čelsija.

Tu je starosedelac Esjen, te defanzivac Aleks, kao i Van Hinkel, ali i Fernando Tores.

Španac je svakako najzvučnije pojačanje italijanskog kluba, na sinoćnom remiju protiv Empolija je postigao pogodak, prikazao više nego dobru igru i nagovestio da bi u italijanskom prvenstvu mogao da bude značajan faktor Izgaijevog tima.

Majkl Esjen je uveren da će Španac biti veliko pojačanje.

„Zaista se nadam da će uspeti u Milanu, i zbog kluba, ali i zbog njega samog. On je vrhunski napadač i klub će dosta dobiti njegovim golovima. Tores vredno radi, i na trenizima i na utakmicama i uveren sam da od njega možemo da očekujemo maksimalnih 100 posto na svakoj utakmici. Ubeđen sam da će postići dosta golova za Milan.“, rekao je Majkl Esjen.

Navijači Milana se svakako nadaju, a upravo bi Čelsijeva 'kolonija' mogla da bude inicijelna kapisla povratka na stare staze.

„Sjajno je što su i Aleks i Van Hinkel ovde. To su zaista sjajni momci, veoma pristojni ljudi. Naravno, stalno razgovaramo o Čelsiju i nadam se da ćemo i u Milanu uticati na to da se klub vrati na stare staze slave.“, rekao je Majkl Esjen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke