Čelsi u problemu, povredio se Košta

Autor: Boban Filipović
četvrtak 28.08.2014.
11:02
Izvor: Sportske.net

Španski reprezentativac koji je ovog leta iz Atletiko Madrida stigao na 'Stamford Bridž' doživeo je juče na treningu povredu tetive. Čeka ga odsustvo od šest nedelja, a ovaj nemio događaj može da bude jedan od ključnih razloga ostanka Fernanda Toresa u Če

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Dijago Košta se povredio u zao čas budući da je odlično debitovao u dresu 'Plavaca' u Premiejr ligi.

U prva dva kola ovaj naturalizovani Španac je postigao dva gola, uspeo je da se upiše u strelce u pobedama i protiv Barnlija i protiv Lestera.

Žoze Murinjo je na startu kretao sa njim u starntoj postavi, na klupi je držao Didijea Drogbu, dok Fernando Tores niej bio ni u protokolu.

To je izazvalo medijske spekulacije da će 'El Ninjo' do kraja prelaznog roka otići iz Čelsija, pominjalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Milanu ili Romi. Galijani bi da ga dovede na pozajmicu, a kad je reč o 'Vučici' pominje se da bi moglo da dođe do trampe s 'Plavcima' po kojoj bi Matija Destro otišao u London, a Tores u Rim.

Ipak, 'Posebni' se po tom pitanju oglasio i istakao da su mu za ostvarenje zacrtanih ciljeva u sezoni neophodna tri napadača top klase, ne pominjući Destra nijednog trenutka.

Zbog novonastalih okolnosti i povrede Dijega Košte koji će prema prvim procenama pauzirati oko šest nedelja veća je verovatnoća da Tores ostane na 'Stamford Bridžu'.

Ipak, pojedini mediji na ostrvu skloni senzacionalizmu, nisu propustili priliku da pišu o tome kako bi sada Radamel Falkao mogao da stigne u tabor 'Plavaca' i da bi Čelsi mogao da izdvoji 20 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu koliko traži Monako. Kada je reč o 'Tigru', real Madrid ipak ima veće šanse od svih ostalih...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke