Čelsi strepi, Siti može i bez Aguera!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.12.2014.
20:25
Izvor: Sportske.net

Bez svog najboljeg igrača Mančester Siti je savladao Everton rezultatom 1:0 i tako se približio Čelsiju na samo 3 boda razlike.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ekipa Žozea Murinja je danas poražena, a Aguero i drugovi su eventualnom pobedom mogli da se približe Čelsiju na samo tri boda zaostatka ukoliko bi zabeležili i četvrtu uzastopnu pobedu u Premijer ligi.

Ipak, navijači Mančester Sitija su se uhvatili za glavu kada se na samom startu meča za koleno uhvatio najbolji strelac i igrač ove ekipe, Serhio Aguero.

Pustio je i suzu dok je bio sa lekarima van terena, videćemo koliko je ozbiljna ova povreda i kada će se on vratiti na teren.

I pored ovoga, Mančester Siti je bio nešto bolji rival u ovom meču protiv neubedljivog Evertona koji ne igra na svom nivou ove sezone.

Nije bilo izglednih prilika sve do 24. minuta kada je Džejms Milner ušao u kazneni prostor, stigao do lopte pre Džagelke koji ga ruši, a Mariner odmah pokazuje na belu tačku.

Siguran izvođač bio je Jaja Ture, šutirao je u malu mrežicu - 1:0!

Imale su obe ekipe po jednu priliku do kraja poluvremena, ali promene rezultata nije bilo, na odmor se otišlo rezultatom 1:0.

Najbolju priliku u drugom delu igre videli smo na samom startu. Mladi Hoze Poco se našao u šesnaestercu, šutirao ka golu Evertona, ali je golman Hauard uspeo da odbrani siguran pogodak.

Pretio je Siti do kraja iz nekoliko akcija, Milner je možda propustio najbolju priliku, da bi na drugoj strani Lukaku umalo šokirao sve na stadionu.

Dobio je sjajnu loptu u šesnaestercu, šutirao iz prve, ali je čudesnom odbranom Džo Hart spasio Siti poraza.

U timu Manuela Pelegrinija nije bilo srpskih fudbalera, Nastasić nije bio ni na klupi.

Gol pogledajte OVDE.

Britain Soccer Premier League

foto: Beta

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke