Čelsi - Sinonim za stabilnost!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.02.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net

Čelsiju je svakako namera da se u narednom periodu ustali na prvoj poziciji u Premijer ligi, pa je u tu svrhu napravjen još jedan veoma bitan korak.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Iako ima čak dve i po godine do kraja ugovora, Čelsi želi da ponudi novi ugovor Žozeu Murinju, menadžeru ove ekipe.

Roman Abramovič i celokupna uprava kluba su i više nego zadovoljni učinjenim do sad od njegovog povratka na "Stamford Bridž", pa žele da nagrade "Posebnog" za sve što je učinio za ovu ekipu.

Čelsi je odlično odradio prethodna dva prelazna roka, napravio je ekipu za respekt ove sezone i apsolutno su prvi favoriti za osvajanje titule u Premijer ligi s obzirom da se nalaze trenutno na prvom mestu sa 7 bodova prednosti u odnosu na Mančester Siti, svog najvećeg rivala.

Još veća stabilnost u klubu je ono što je potrebno Romanu Abramoviču, pa je on rešio da ponudi novi ugovor za Murinja po kome će Portugalac ostati na klupi Plavaca sve do 2020. godine.

Prvo je Eden Azar potpisao ugovor sa Čelsijem na još pet i po godina, a u redu čeka i Džon Teri koji bi trebalo da potpiše novi ugovor na još godinu dana, do kraja sledeće sezone.

Reklo bi se, Čelsi je najpametnije poslovao prethodnih godina u Premijer ligi ako pogledamo sve strane među kojima su one dve najvažnije, finansijska i rezultatska.

Da podsetimo, Murinjo se vratio u klub leta 2013. godine.

Mislite li da će Čelsi dominirati Premijer ligom narednih godina?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke