Čelsi je na višem nivou zbog Seskovih asistencija

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 03.11.2014.
16:09
Izvor: Sportske.net

Poslednja Fabregasova asistencija koja ga je učvrstila na prvom mestu u ovoj statističkoj kategoriji Premijer lige pretvorena je u gol posle vrhunskog udarca spoljnim delom kopačke Oskara. Brazilac ističe da je letošnje pojačanje iz Barse bio 'komadić koj

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Arsen Venger nije želeo da vrati Seska Fabregasa u Arsenal, izgovor mu je bio da ima Mesuta Ozila. Žoze Murinjo je reagovao na tržištu i doveo Španca iz Barse na "Stamford Bridž" što se ispostavilo kao pun pogodak.

Zanimljivo, bivši kapiten 'Tobdžija' je u prvih 10 kola u tekućoj sezoni u dresu Čelsija ostvario više asistencija no nemački reprezentativac od dolaska na 'Emrirate'.

Čak devet puta se tresla protivnička mreža nakon Seskovog završnog pasa, poslednji put to se desilo na 'Stamford Bridžu' protiv KPR-a, kada je Oskar postigao evrogol.

„Sesk kao da mi je pročitao misli kada mi je dodao loptu. Bio je to jedan od lepših golova koje sam dao.“ izjavio je brazilski vezista za 'Chelsea TV'.

Britain Soccer Premier League

„Fabregas je neverovatan dodavač. Ne mogu da nađem prave reči da vam objasnim koliko on znači za tim. Njegov dolazak je digao našu igru na viši nivo u odnosu na prošlu sezonu.“ zaključio je Oskar.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke