Čelsi doneo odluku oko Terija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.05.2016.
18:34
Izvor: Sportske.net

Sastanak sa čelnicima sutra, odluka doneta.

BETA/AP Photo/Ariel Schalit
BETA/AP Photo/Ariel Schalit

Povezane vesti

Džon Teri će se sutra sastati sa čelnicima Čelsija, direktor Emenalo i praktično desna ruka Abramoviča, Marina Granovskaja će mu kako piše "Gardijan" saopštiti da mu klub neće ponuditi novi ugovor.

Priča se da je Antonio Konte rešio da okrene stranu, da mu Teri nije potreban i da će mu "Plavci" reći da ga čeka trenerska pozicija u fudbalskoj školi kada bude završio karijeru.

Teri neće biti u timu protiv Lestera, klub je rešio da odluku saopšti pre tog meča kako bi dugogodišnjem kapitenu "Stamford Bridž" odao počast. On će posle meča u dresu izaći na teren kako bi se oprostio od navijača.

"Plavci" nisu ponovili kilkseve sa ugovorima Lamparda, Balaka, Ešlija Kola, tada je odluka da ne produže ugovor sa veteranima saopštena nakon kraja sezone, odnosno poslednjeg meča.

Klub Teriju priprema oproštajnu zabavu u petak uveče, a sam Teri će u ponedeljak na stadionu organizovati oproštaj za prijatelje i ljude iz kluba.

Nakon toga će odlučiti šta dalje, priča se o Mančester Junajtedu, ali čini se da je to samo medijska buka bez ikakvih konkretnih dokaza, čak i da Murinjo sedne na klupu "Đavola".

Teri se premišlja, opcije su MLS, gde bi najradije, kineski klubovi koji nude najveći novac i na kraju Brondbi gde bi mogao da bude trener-menadžer.

Ima vremena za odluku, "Gardijan" piše da ga okolina savetuje da ne odbija novac iz Azije i da su akcije klubova poput Jiangsua i Šangaja porasle, tačnije da je to sada verovatnija destinacija legendarnog štopera nego Amerika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
superfrenkielampard
Friday, 13.05.2016
14:26

Celsi je moja ljubav, ali ako i ovaj covek ode ovako bice zaista mnogo razocarenja i velike sramote.Isto kao i sa Frenkom koji je otisao na onakav nacin. Mozda nije na nivou na kome smo navikli da ga gledamo ranijih godina, ali Teri je legenda i najbolji kapiten koji ce nositi dres naseg kluba. Nadam se da ce se Roman uzeti u pamet i ostaviti ovog coveka da bude u Celsiju do kraja karijere. Vise postovanja prema ljudima koji su dugi niz godina ostavljali krv i znoj na terenu za nas. Jos jednom, legendo voleo bih da ostanes.

avatar
Can Demir
Thursday, 12.05.2016
21:33

Nadam se da ce nasa najveca legenda Teri ostati.Daj boze

avatar
Predrag Mijatovic
Thursday, 12.05.2016
19:35

Legendo,veliko hvala.

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 12.05.2016
19:19

Ali da poslednju utakmicu u dresu kluba u kojem je 13 godina ne odigra.... :/ nVelika steta,kakav god bio van terena i na njemu generalno jedan od najboljih stopera u Engleskoj ikada i najveca legenda Celsija,veciti kapiten! Nadam se da ce nastaviti u Celsiju kada zavrsi karijeru kao i Lamps i Drogba,zasluzili su to.

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 12.05.2016
19:38

Ako se pogleda realno Drogba je jedini kao BOG napustio Celzi,Lampard i Teri su bukvalno isterani,izgleda da je Drogba ipak bio #1 miljenik tate Romana!

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 12.05.2016
19:54

Ha Romanov miljenik posle onoga sto je sve uradio za Celsi.... a pre toga? Murinjo hoce Drogbu iz Marseja a Roman Sevcenka.Drogba 28 miliona,Seva skoro 50, i na kraju obojica.Ne naravno u istom prelaznom roku.

avatar
West London
Thursday, 12.05.2016
19:17

Nigdje veze,nek mu dadnu još godinu dana ugovor,ali eto šta je tu je ako je klub tako odlučio,nadam se da će mu odmah ponuditi mjesto u klubu,to je najmanje što mu mogu dati.

avatar
NIKE
Thursday, 12.05.2016
19:04

Ako njega i Baneta ne bude među igračima iduće sezone, ostat će samo Mikel i Kejhil od zlatne generacije iz 2012e. Teško ćemo opet napraviti onako jak tim kao 2005e koji je bio konkurentan na svim frontovima punih 7, 8 sezona.

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 12.05.2016
19:22

Menja se filozofija,ja sam ubedjen ako sve bude islo kako treba da ce Konte napraviti najjaci Celzi ikad.

avatar
NIKE
Thursday, 12.05.2016
19:33

Nadam se brate, ali bit će teško napraviti jači tim od: Čeh, Ferreira-Carvalho-Terry-Cole, Essien-Macelele-Lamps, J Cole-Drogba-Robben.

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 12.05.2016
18:55

Moje licno mislenje da je ovde Konte presudio,a da je samo uprava preuzela na sebe da zasititi novog trenera od gneva navijaca,prema urbanoj legendi Teri je igrac koji je kumovao u otkazima pojedinh trenera na Stamford Bridzu.