Čelsi danas obarao negativne rekorde

Autor: Lazar Mitrović
subota 31.10.2015.
18:04
Izvor: Sportske.net

Novim porazom, 'Plavci' su nastavili da 'tonu'.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Lošoj formi i krizi na 'Stamford bridžu' se ne nazire kraj, a deluje da je  Liverpul danas 'nokautirao' poljuljanog šampiona.

Čelsi je danas pretrpeo 8 poraz na poslednjih 17 utakmica u ovoj sezoni, a u prošloj sezoni je izgubio duplo manje mečeva, samo 4 na 54 utakmice.

'Senka' na Murinjov veliki uspeh, kada je na 99 mečeva na 'Stamford bridžu' samo jednom pretrepeo poraz, pala je nakon 3 poraza na poslednjih 5 mečeva na domaćem terenu.

'Plavci' nisu pretrpeli 6 i više poraza u prvih 11 kola još od davne 1978. godine, kada su na kraju sezone ispali iz lige.

U Premijerligaškoj eri, Čelsi je oborio negativan rekord i sada danas je zabeležio zvanično najgori start u prvih 11 kola od svih 'branioca' titule.

Videćemo do kada će potrajati ova negativna serija šampiona Engleske, ali njehovi navijači baš i nemaju razloga za zadovoljstvo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Sunday, 01.11.2015
00:00

Samo se cudite, nije jasno navijacima Celzija, ali nije jasno ni svim drugim navijacima. Ti navijaci gledaju Celzija kao Prvaka, ali ne znaju kako je Celzi bio prvak, kolko povedjenih igraca Arsenala, Citija, Junajteda. Navijaci Celzija zaboravili da je Celzi izgledao kao treceligas protiv Atletika i PSG.Kolko je Celzi primio golova od Liverpula a kolko je mogao jos da primi, kolko je Celzi primio golova od Souteptona a kolko je mogao jos da primi. Celzi je rasulo, nigdje u velikom klubu nebi Murinjo mogao ovoliko dugo da bude trener Celzija. Abramovic je biznismen on se ne razumije u fudbal. Celzi jos da izgubi od Kiewa i mogu slobodno da zavrse sezonu. svaki dan Murinja u Celzi, dovodi do veceg rasula Celzija

avatar
West London
Saturday, 31.10.2015
22:07

Bit će bolji dan gori od ovih mislim da i u noćnoj mori ne postoje treba ga ostaviti jer je on taj s kojim s počeli pucati na veliko i graditi povijest in jose we trust.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 31.10.2015
21:14

evo znao sam pocelo je pocelo je naravno mislim na liverpoolov uspon

avatar
Andrej
Saturday, 31.10.2015
20:36

Daj ne lozite se. Cemu tolika drama oko forme Chelsija? Tu je njima oduvek mesto bilo. Malo poletose sa silnim parama koje su ulozene, ali istina je da u svojoj istoriji, cesce je bio u donjem delu tabele, nego u gornjem

avatar
Carina
Saturday, 31.10.2015
19:31

Roman treba da da Murinju ovu sezonu da napravi preko potreban rez. Nije ni Roman pomogao tako sto je prodao Ceha Arsenalu. Fabregas mora biti prodat, treba nam bar dva stopera kao i kreativac. Ova sezona moze biti ta u kojoj bi razigrao par klinaca...

avatar
Enciklopedija
Saturday, 31.10.2015
23:36

Zasto Fabregasa da prodate?Pa ja bi voleo da Mancester Utd za koga navijam igra igrac takvog kalibra kao on..On je prosle sezone na 47 utakcima za Celzi namestio 24 gola...Ne racunajuci kada je on recimo proigravao krila,koja su posle uz jedan pas Kosti servirali na tanjiru loptu koju samo ubaci u gol..Decko ima pas u prst pogadja...Jednostvano sada igra pomalo defanzivno,losa forma cele ekipe utice na njega kao ina sve..Igraci su pod velikim pritiskom..Na Januar Stones mora da se dovede kako znaju i umeju i jos jedan pored njega...Teri je mator vise,Cahil se provlacio pored njega prethodne sezone i nije se videlo kolika je rupa ustvari on..Murinjo kada ima odbranu gore mogu da mu igraju i prosecni igraci..Pa seti se Intera Zaneti i Maikon bekovi,Lucio i Samuel stoperi...A gore Pandev gde je danas prosek igrac,Milito koji da mu nije Murinja ne bi znao da je dobar spic igrao za Djenovu i slicne slabije klubove..A uzeo ligu s..Uz duplo manje para nego mozda i troduplo nego sto je potrosio u Celziju.

avatar
gunner 85
Sunday, 01.11.2015
00:42

bez neke zelje za prozivanjem hocu reci samo da ce se sad videti odanost navijaca celzija klubu ..... navijaci Arsenala su tu godinama i prosli su sito i reseto kao i navijaci liverpula npr. a navijaci celzija koji su ovde skakutali prosle sezone proredili su se i to opasno .....sad budite uz klub nemojte ici da navijate za bajern ili real barsu itd..... do juce fabregas bese najbolji kao i murinjo kao i azar sta sad bi

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 31.10.2015
19:16

Do pre 10 godina niko nije ni znao za njih. Nije mi zao sto ce ispasti iz lige

avatar
Carina
Saturday, 31.10.2015
20:37

Naravno da nisi znao za Celsi pre 10 godina s obzirom na to da sada imas 15 godinica.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 31.10.2015
21:12

nemoj se ljutiti na covjeka i sam znas da ima pravo do abramovica nije igrao ozbiljan nogomet prvak 55 ako se ne varam i to je sve

avatar
Enciklopedija
Saturday, 31.10.2015
21:03

A za Psz se znalo?