'Čekićari' petardom izbacili bivše šampione iz FA kupa

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 21.02.2016.
16:52
Izvor: Sportske.net

Vest Hem izborio plasman u 1/4 finale, pobedom nad ekipom Belkburna.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Četa Slavena Bilića nastavila je takmičenja u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu, pobedom nad dugogodišnjim članom Premijer lige ekipom Blekburna rezultatom 5-1.

Domaći ti, koji sa klupe predvodi Pol Lambert, ušao je veoma motivisano u ovaj meč. Igrao se 20. minut kada je Ben Maršal, sjajnim pogotkom zatresao mrežu Darena Rendolfa.

Ipak, radost domaćih navijača trajala je kratko, pošto je Viktor Mozez već u 26. minutu uspeo da postigne izjednačujući pogodak.

Deset minuta kasnije, možda i najbolji fudbaler 'Čekićara' u dosadašnjem toku sezone, Dimitri Paje je postigao pogodak za preokret.

U drugom poluvremenu Vest Hem je kontrolisao meč, a Emenike je u pogotkom 64. minutu raspršio sve nade domaćih da bi mogli do velikog iznanađenja.

Isti fudbaler je u 85. minutu, svojim drugim pogotkom nokautirao posrnulog diva. Minut kasnije, Nigerijac je mogao i o het-trika, ali je njegov udarac pogodio samo okvir gola.

Tačku na ovaj meč, stavio je Dimitri Paje, svojim drugim pogotkom na meču, za konačnih 5-1 u Landkaširu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZEX MAN UTD!
Sunday, 21.02.2016
17:56

Dimitri Payet---Primarijus ovog sporta

avatar
violafan
Monday, 22.02.2016
00:46

Mark Noubl vuce Vest Hem ove sezone (kao i proslih). Neopjevana legenda PL, skoro je bio clanak o najkorisnijim igracima ove sezone na sajtu Premijer Lige i on je tu naravno. Jos i Bilic za trenera, Paje, Kresvel, Kujate, sve sjajni igraci.

avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 22.02.2016
20:43

Sve je tacno.Neverovatan igrac Mark Nobl neverovatan,sa kojom samo energijom igra a zamisli prosle godine sa njim zajedno na sredini i Kevin Nolan pa boli glava a sada je tu Kujate koji je takodje zver na terenu.West Ham je odlicna ekipa,imaju odlicne pojedince koje je Bilic lepo sklopio u fantastican tim