Čeh može da ide, Kurtoa je broj 1!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 13.08.2014.
21:20
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, Murinjo je odlučio - Tibo Kurtoa je prvi golman Čelsija!

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Kurtoa se vratio sa trogodišnje pozajmice u Atletiku kao jedan od najboljih golmana na svetu. Peter Čeh više nije u najboljim godinama, ali i dalje brani na vrhunskom nivou, pa je postojala nedoumica oko toga ko će biti Čelsijev broj jedan.

Tibo je u medijima najavio da nema nameru da dođe u London ako Murinjo ne garantuje da će biti prvi golman. Portugalac to nije uradio, Kurtoa je ipak morao da se vrati, a na kraju, po svemu sudeći, će dobiti ono što je želeo.

Murinjo je rekao da je odluku već doneo, a da će je celom timu, javno, saopštiti pre meča sa Barnlijem. Engleski mediji došli su do ove informacije ranije, preko nezvaničnih, ali kako tvrde, vrlo pouzdanih izvora.

Čeh je proveo čitavu deceniju kao prvi golman Čelsija, i sada je on na potezu. Ne očekuje se da će ostati u timu kao rezerva, već će verovatno želeti da provede poslednje godine svoje karijere braneći.

Postoje indicije da će se Čeh vratiti u Francusku, i to u Monako, koji je posle propasti transfera Viktora Valdesa doveo na pozajmicu Martena Stekelenburga iz Fulama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke