Čeh je juče igrao i štopera

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.11.2015.
16:29
Izvor: Sportske.net

Pogledajte jednu situaciju sa jučerašnje utakmice Arsenala i Totenhema, umalo se ovaj nesporazum odbrane domaćina nije obio o glavu Arsenu Vengeru.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Bilo je dosta uzbuđenja u jučerašnjem londonskom derbiju u kome nije bilo pobednika (1:1), a odbrana Arsenala nije bila na najvišem nivou.

Primili su jedan gol, moglo je da bue i više, a ova situacija iz drugog poluvremena je samo dokaz toga.

Pogledajte o čemu se radi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kapitalac
Tuesday, 10.11.2015
00:22

Pa ko je onda loš? Mert, Debiši, Čembers ? Gibs sigurno nije. Samo je treba uigrati. Definitivno Mertezaker ne može da igra štopera ako misle da stvore šampione. Ali daleko su . Igrači su skloni povredama i teško će se tu nešto napraviti. Problem je i sredina zbog povreda a i napadač ekstra klase. Ne može Santi uvijek da igra vrhunski. Nekako mi izgleda potrošeno ili igra suviše defanzivno. Ramzi, Vilšer,Volkot i Velbek - TO JE PREVIŠE.

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 09.11.2015
20:50

Ma odbrana nam je totalno trula,svi sem Kosa i Hektora su suplji.Jedino se Monreal popravio,Gabriel je ok...

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 09.11.2015
17:49

Nevezano za ovu temu.Pogledajte Lester,iskoristio kiks Arsenala i Sitija i imaju jedan bod manje od njih,nevjerovatni su.:)Jako bi volio da Lester makar na jednu nedjelju uspije da bude na prvom mjestu,to su aspolutno zasluzili,bio bi istorijski momenat.

avatar
bebel
Monday, 09.11.2015
17:33

Dobri stari Mertesacker sve češće u igri izgleda ko da se tek probudio.nA Cech se tako dobro snašao da bi ga Venger mogao ponekad koristiti i u veznom redu, he he...