Čeh: ''AVB zaslužuje našu pomoć''

  • 21. februar 2012.

  • 23:53

  • Izvor: Sportske.net

Golman Čelsija večeras je tri puta vadio loptu iz mreže u porazu ''plavaca'' od Napolija u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Krivicu za poraz vidi samo u greškama igrača na terenu, ne i u radu trenera Viljasa Boaša.


Foto: beta
Čelsi je večeras stigao na prag eliminacije iz Lige šampiona i imaće veoma težak posao na Stamford Bridžu da izbori plasman među osam najboljih u Evropi.

Golman Petr Čeh je u izjavi posle meča pružio podršku treneru Viljas-Boašu, smatrajući da igrači na terebu treba da preuzmu odgovornost za poraz.

''Svi znamo da AVB naporno radi za ovu ekipu. On svaku utakmicu priprema uz maksimalnu posvećenost poslu, ali ako mi na terenu pravimo greške, on ne može tu da nam pomogne'', konstatovao je Čeh.

Golman ''plavaca'' je istakao i da njegova ekipa nikako da ono što radi na treninzima prenese i na teren. Ipak, ne gubi nadu u nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

''Imamo kvalitetne igrače. Nismo u idealnoj situaciji posle ovog poraza, ali još uvek smo u Ligi šampiona i borićemo se maksimalno do kraja'', uverava Čeh.

Komentari


Sportske.net online katalog

Bebi posteljina Partizan

4.540 RSD

Pogledaj detalje

Pogledaj veliki izbor sportske garderobe na sportske.net/sportska-oprema