Čeh: ''AVB zaslužuje našu pomoć''

  • 21. februar 2012.

  • 23:53

  • Izvor: Sportske.net

Golman Čelsija večeras je tri puta vadio loptu iz mreže u porazu ''plavaca'' od Napolija u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Krivicu za poraz vidi samo u greškama igrača na terenu, ne i u radu trenera Viljasa Boaša.


Foto: beta
Čelsi je večeras stigao na prag eliminacije iz Lige šampiona i imaće veoma težak posao na Stamford Bridžu da izbori plasman među osam najboljih u Evropi.

Golman Petr Čeh je u izjavi posle meča pružio podršku treneru Viljas-Boašu, smatrajući da igrači na terebu treba da preuzmu odgovornost za poraz.

''Svi znamo da AVB naporno radi za ovu ekipu. On svaku utakmicu priprema uz maksimalnu posvećenost poslu, ali ako mi na terenu pravimo greške, on ne može tu da nam pomogne'', konstatovao je Čeh.

Golman ''plavaca'' je istakao i da njegova ekipa nikako da ono što radi na treninzima prenese i na teren. Ipak, ne gubi nadu u nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

''Imamo kvalitetne igrače. Nismo u idealnoj situaciji posle ovog poraza, ali još uvek smo u Ligi šampiona i borićemo se maksimalno do kraja'', uverava Čeh.
Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Mojesova 'vrteška'

Dejvid Mojes je na 51 utakmici izveo isto toliko različitih startnih postava. Čudno i indikativno.

51

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...