Burno u finalu Kupa Rusije, tuča i četiri isključenja u 97. minutu! Srpski dvojac raduje se trofeju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.05.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Pobednik ovosezonskog Kupa Rusije je ekipa moskovske Lokomotive, koja je u finalu prepunom tenzija savladala ekipu Urala.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Moskovljani su do trofeja došli pobedom nad Uralom od 2:0, a golove za pobedničku ekipu postigli su Denisov u 76. i Mirančuk u 90. minutu.

Ova utakmica imala je istorijski značaj za ekipu Urala, koja se nadala svom prvom trofeju u ovom takmičenju, ali taj cilj nije uspela da ostvari. Tenzije na terenu kulminirale su kada je meč rezultatski već bio rešen, a kao što možete da vidite u snimcima u prilogu, u nadoknadi vremena došlo je i do masovne tuče igrača dva tima.

Naime, u nadoknadi vremena došlo je do tuče na terenu, posle čega su isključena po dvojica igrača iz obe ekipe - Fidler i Manučarjan iz Urala, odnosno Farfan i Ari iz Lokomotive.

U pobedničkoj ekipi je svih 90 minuta odigrao srpski defanzivac Nemanja Pejčinović, dok je Petar Škuletić meč odgledao sa klupe.

U ekipi Urala, starter je bio doskorašnji štoper Partizana Gregor Balažic, a na klupi je bio bivši fudbaler Vojvodine Dominik Dinga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Idoli - Rafa Marquez
Wednesday, 03.05.2017
10:33

Ovo je sudija. Svima crveni kartoni, tri nula za Istvic :D