"Bura" u moskovskom derbiju, Spartak slavio, Bambi tuguje!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.08.2014.
13:58
Izvor: Sportske.net

Ekipa CSKA iz Moskve zabeležila je prvi poraz u ovom šampionatu i to na svom terenu u derbiju kola, možda i čitavog prvenstva Rusije.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Zoran Tošić po prvi put ove sezone nije imao razloga za slavlje pošto je njegova ekipa poražena u jednom od derbija sezone na svom terenu.

Bolja od CSKA je bila ekipa Spartaka iz Moskve rezultatom 1:0, a strelc jedinog pogotka na meču bio je Dmitrij Kombarov u drugom poluvremenu meča, tačnije u 61. minutu.

Stekao se utisak da je ekipa CSKA imala nešto bolju igru, ali je ekipa Spartaka odlično odolevala i na kraju je golom iz jedanaesterca nakon prekršaja Igora Akinfejeva došla do pobede.

Zoran Tošić je odigrao ceo meč za svoju ekipu, ali nije uspeo da se upiše u strelce i da dovede svoju ekipu barem do jednog osvojenog boda na ovom meču.

Do kraja meča je podeljen i po jedan crveni karton na obe strane, prvo je igrač domaćih, Nabalkin dobio dva žuta kartona za nepun minut, a zatim je na drugoj strani Parsivljuk morao ranije na tuširanje, takođe zbog drugog žutog kartona.

Nakon nepotpunog četvrtog kola u ruskom šampionatu Zenit je prvi sa sve četiri pobede, slede Spartak i CSKA sa po jednim porazom u dosadašnjem toku prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke